Cum. Nis 19th, 2024

BAŞKAN FİLİZ CERİTOĞLU SENGEL: BUĞDAYIMIZI KENDİMİZ ÜRETİYORUZ, EKMEĞİMİZİ VATANDAŞIMIZLA BÖLÜŞÜYORUZ

Efes Selçuk Belediyesi ekmeğini vatandaşla bölüşüyor. Belediyeye ilişkin topraklarda yetiştirilen buğdaylardan elde edilen unlardan Efes Selçuk Belediyesi tarafından kentteki fırınlara yaptırılan ekmekler Tek Nokta Hizmet Ünitesi aracılığıyla vatandaşlara dağıtılıyor.

Tarımsal kalkınmaya, üretime her daim kıymet veren Efes Selçuk Belediye Lideri Efes Selçuk Belediye Lideri Filiz Ceritoğlu Sengel, kıymetli bir farkındalığa daha imza atıyor. Besin fiyatlarının yükseldiği bir periyotta Efes Selçuk Belediyesi, temel besin hususu olan ekmeği vatandaşların sofrasına getiriyor.

Tarladan sofraya Efes Selçuk Belediyesi tarafından üretilen ekmekleri vatandaşlarla paylaşmaktan büyük bir memnunluk duyduklarını belirten Efes Selçuk Belediye Lideri Filiz Ceritoğlu Sengel; “Belediyemize ilişkin olan yerlere geçen sene itibariyle buğday ekimlerimizi gerçekleştirmiştik. O buğdaydan elde ettiğimiz unları tam da ekmek fiyatları artmışken ve insanların gerçek olarak ekonomik zorluklar yaşadıkları anda ekmeğe çevirdik. Buğdaylarımız evvel un sonra ekmek oldu. Artık de halkla birlikte ekmeğimizi bölüşüyoruz” dedi.

Vatandaşlar da ekmek dağıtımından duydukları memnuniyeti lisana getirirken, Lider Sengel’e teşekkür ettiler.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen