Cts. Nis 20th, 2024

Avrasya Bölgesi’nin önder endüstriyel reklam ve baskı fuarı FESPA Eurasia, bu yıl yerli ve yabancı ziyaretçi rekoru kırdı. 4 günde 9 bin 728 tekil ziyaretçi ağırlanırken yurtdışından ziyaretçi iştiraki 2 bini aşarak rekor tazeledi. Yeni iş temaslarının yapıldığı FESPA Eurasia, 60’tan fazla ülkeden gelen ziyaretçilerle kesime 1 milyar dolarlık hareket kattı

Endüstriyel reklam ve dijital baskı dünyasının tüm yeniliklerinin bir ortada sergilendiği Avrasya’nın en büyük fuarı FESPA Eurasia, bu yılı da rekorla tamamladı. Bölümün iki yıldır heyecanla beklediği fuar 2-5 Aralık tarihleri ortasında 500’den fazla markanın iştirakiyle yaklaşık 10 bin ziyaretçiye konut sahipliği yaptı. Fuar yurtdışından 2 bin 188 bireyle 22.5 yabancı ziyaretçi oranıyla rekor tazeledi. Yeni iş ilişkilerinin yapıldığı FESPA Eurasia, 60’tan fazla ülkeden gelen ziyaretçilerle dala 1 milyar dolarlık hareket kattı. Dal başkanları ve global markalardan oluşan markalar, en yeni teknolojilerini ve uygulamalarını FESPA Eurasia’da sergiledi.

Yüzde 22.5’i yabancılardan oluştu

FESPA Eurasia Fuar Müdürü Betül Binici, muvaffakiyetle tamamlanan fuar hakkında şöyle konuştu: “FESPA Eurasia 2021, 9 bin 728 kişilik tekil ziyaretçi sayısına ulaştı. Fuara katılanların yüzde 22.5’ini 60’tan fazla ülkeden gelen yabancı ziyaretçiler oluşturdu. Yüklü olarak Tunus, İran, Rusya, Ukrayna, Bulgaristan, Yunanistan, Makedonya, Bosna Hersek, Özbekistan üzere ülkelerden gelen ziyaretçiler bölgenin en büyük fuarında yenilikleri keşfetti. Ziyaretçiler, uzun bir ortadan sonra bir ortaya gelmenin motivasyonuyla epeyce sonuç odaklıydı. Yeni iş temaslarının oluşturulması manasında epey verimli bir ortam yakaladık. 4 günde kesime yaklaşık 1 milyar dolarlık hareket katmaktan ötürü memnunuz. Ziyaretçilerimiz ortasında endüstriyel reklamcılar, açıkhava reklamcıları, dijital baskı faaliyeti gerçekleştirenler, geniş format, dokumacılık baskı, serigrafi baskı, led, kutu harf, 3d baskı üzere alanlarda faaliyet gösteren pek çok bölüm temsilcimiz bulunuyor.”

Sektör için çalışacaklar

Endüstriyel reklam ve baskı dünyasının her yıl sabırsızlıkla beklediği FESPA Eurasia’da sektöriki yıllık gücünü attı. Toplam 8.5 milyar dolarlık büyüklüğe sahip dalın iş hacmi bu değerli buluşmayla genişledi. Betül Binici, bölümün en yeterli markalarıyla alıcıları İstanbul’da buluşturduklarını belirterek, “FESPA Eurasia’nın gelirini tekrar yıl içinde dalın gelişimi için kullanacağız. 2022’de de 1-4 Aralık tarihlerinde düzenlenecek FESPA Eurasia 2022’de buluşmak üzere” dedi.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen