Per. Nis 25th, 2024

133 yıllık esaslı geçmişi ile yemeklik bitkisel sıvı yağ ve besin takviyeleri dallarında Türkiye’nin önde kurumları ortasında yer alan Helvacızade Şirketler Grubu’nun, küme şirketlerinden Zade Yağları’nın Satış ve Pazarlama Yöneticisi Kemal İtimat, 1 Aralık 2021 tarihi prestiji ile Zade Yağları Genel Müdürü olarak atandı.

Temelleri 1888 yılında atılan, Zade markası ile yemeklik bitkisel sıvı yağ ve Zade Vital markası ile sıhhat alanında faaliyet gösteren Helvacızade Şirketler Kümesi, gelecek planları ve büyüme stratejileri doğrultusunda örgütlenme çalışmalarına devam ediyor. 1 Aralık 2021 tarihi prestiji ile Zade Yağları Genel Müdürü olarak atanan Kemal İtimat, tüketim dalında edindiği 25 yıllık deneyimi ile Zade Yağları Satış ve Pazarlama Yöneticiliği vazifesini yerine getiriyordu. Kemal İtimat, yeni periyotta Zade Yağları’nın iç ve küresel pazarlardaki tüm operasyonlarından sorumlu olacak.

Helvacızade Şirketler Kümesi CEO’su Serhan Ulga yaptığı açıklamada; tüm insanların sağlıklı ve memnun yarınları için çalışan Helvacızade Grubu’nun odağında Ar-Ge, inovasyon ve kaliteye adanmışlık olduğunu belirterek; Kümenin uzun vadeli büyüme stratejileri doğrultusunda gerçekleştirilen atamadan duyduğu memnunluğu aktardı. Serhan Ulga, yeni yapılanmanın Zade Yağları’nın gayelerine büyük bir katkı sağlayacağına inancının tam olduğunu da kelamlarına ekledi.

Zade Yağları yeni Genel Müdürü Kemal İtimat, Helvacızade Şirketler Grubu’nun idaresine, duydukları itimat için teşekkür ederek, 30 yıldır Zade Tesisleri’nde ileri teknoloji ile insan yanılgısından bağımsız üretilerek ülkemizde ve 70 ülkede sofralara lezzet taşıyan Zade Yağları’na liderlik etmekten gurur duyacağını belirtti.

Kemal İtimat hakkında:

Kemal İnanç, 133 yıla ulaşan hizmet yılı ile Türkiye’nin önde gelen, esaslı şirketlerinden Helvacızade Şirketler Grubu’nun yemeklik bitkisel sıvı yağ markası Zade Yağları’nın Genel Müdürü’dür. İstanbul Üniversitesi Kimya Bölümü’nden mezun olan Kemal İnanç, Miami Üniversitesi Herbert Business School’daki eğitiminin akabinde yüksek lisansını İstanbul Üniversitesi’nde Memleketler arası Münasebetler alanında gerçekleştirdi. Tamek Gıda’da Dış Ticaret Müdürü, Yudum Gıda’da Dış Ticaret Müdürü ve Türkiye Satış Müdürü, Aves Gıda’da Satış ve Pazarlama Yöneticisi misyonlarını üstlenen Kemal İtimat, 2020 yılında Helvacızade Şirketler Grubu’na katıldı.

Zade Yağları hakkında:

Helvacızade Grubu’nun 1991 yılında yüksek teknolojili, kaliteli ve uzun ömürlü yemeklik bitkisel sıvı yağ olarak üretmeye başladığı Zade Yağları, başta ayçiçek yağı olmak üzere fındık yağı, mısır yağı, pamuk yağı, kanola yağı, soya yağı, yer fıstığı yağı, bitkisel karışım yağlar ve endüstriyel yağları içeriyor. Zeytinyağı Zade eser kümeleri ortasında da özel bir ehemmiyet taşımakta, Zade zeytinin memleketi olan Ege Bölgesi’nden özel olarak ürettiği zeytinyağı eserleri ile dünya çapında fark yaratmaktadır. Tüm Zade Eserleri, Konya’daki Zade Bitkisel Yağ Rafinasyon Tesisleri’nde, 19 farklı kalite-sistem dokümanı ile insan kusurundan bağımsız üretilmektedir. Zade Tesisleri’ne özel geliştirilen teknoloji ile Türkiye’de rafinasyonu altı etapta yapan tek yapan marka olan Zade Yağları, dünya çapında 70 ülkede keyif ve itimatla tüketilmektedir.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen