Cts. Nis 20th, 2024

Kaspersky, Kaspersky VPN Secure Connection kullanıcıları için mevcut özellikler listesini düzgünleştirdi ve genişletti. Kıymetli güncellemeler, pozisyon kentlerin ortaya çıkmasının yanı sıra Kaspersky VPN hizmetinin meskendeki ağ yönlendiricisine yahut öbür bağlı aygıtlara eklenebilmesi yeteneğini içeriyor. Ayrıyeten, Kaspersky VPN Secure Connection artık kolluk kuvvetleri ve devlet talepleri durumunda hizmetin şahsî dataları nasıl topladığını ve işlediğini açıklayan özel bir şeffaflık ve güvenlik sayfasına sahip.

2021’de birçok çalışanın kısmen meskenden çalışmayı seçmesiyle birlikte, dünya çapında uzaktan yahut hibrit çalışma eğilimi devam ediyor. Tıpkı vakitte kullanıcılar artık çevrimiçi bilgilerine ne olduğuna daha fazla dikkat ediyor ve müdafaaya çalışıyor. Tüm bunlar, artık hassas iş bilgilerinin korunması ve çevrimiçi şahsî saklılığın sağlanması için kullanılan VPN hizmetlerinin popülaritesinin artmasına yol açtı.

Yeni konum-şehirler ve mevcut bölgelerin listesini genişletme.

Son güncellemeyle kullanıcılar, bölgelerin yanı sıra artık konum-şehirlere de bağlanabiliyor. Dünya çapında 20 kent ilişki için kullanılabiliyor. Kent pozisyonları şu an Android™, iOS™ ve Mac® aygıtlarda çalışıyor. Windows® özelliği önümüzdeki yılın başlarında kullanıma sunulacak. Toplamda kullanıcılar 54 bölgede 70’den fazla pozisyona bağlanabiliyor.

Ülkeyi değiştirmeden pozisyonu değiştirme seçeneği sayesinde bu özellik saklılık düzeyinin artmasını sağlayacak. Ek olarak temasın güvenilirliği ve hizmet performansı da artıracak. Ayrıyeten rastgele bir nedenle en uygun olan pozisyon kullanıcı için çalışmıyorsa öbür bir sunucu kümesi seçilebilecek.

Yönlendiricileri ve başka aygıtları Kaspersky VPN Secure Connection’a bağlama yeteneği

Tüketiciler, Kaspersky VPN Secure Connection aracılığıyla yönlendiricileri VPN’e dahil ederek konut Wi-Fi ağlarını koruyabiliyor. Bu özellik, yerleşik yahut standart OpenVPN® istemcisini destekleyen tüm aygıtlarda mevcut. Kullanıcı bir yönlendiriciyi Kaspersky VPN Secure Connection’a bağlarsa, bu yönlendiriciye bağlı tüm aygıtlar muhafaza altına alınıyor.

Ayrıca kullanıcılar, OpenVPN aracılığıyla şu anda direkt eser tarafından desteklenmeyen aygıtları ve işletim sistemlerini (OS) Kaspersky VPN Secure Connection’a bağlama imkanına sahip. Buna Linux®, Chromebook™, FireTV ve AndroidTV dahil. Bu özellik premium kullanıcılar için geçerli olacak.

VPN şeffaflığı ve güvenlik sayfası

Kaspersky VPN Secure Connection artık kolluk kuvvetleri yahut devletlerin talep etmesi durumunda hizmetin kullanıcının ferdî datalarını nasıl topladığını ve işlediğini açıklayan kendi şeffaflık ve güvenlik sayfasına sahip. Bu sayfa, kullanıcıların saklılık konusundaki en kıymetli soruları cevaplamalarına yardımcı olacak. Daha fazla detay burada bulabilirsiniz.

Mevcut akış hizmetlerinin genişletilmiş listesi

HBO Max, Kaspersky VPN Secure Connection tarafından desteklenen akış platformları paketine eklendi. Akış hizmetlerinin tam listesi Netflix , HBO Max, Disney +, Amazon Prime Görüntü, BBC iPlayer ve Hulu’yu içeriyor.

Kaspersky Tüketici Eserleri Pazarlama Lider Yardımcısı Marina Titova, şunları söylüyor: “Tüketicilerin artık kimlerle bilgi paylaştıklarını, datalarının nasıl saklandığını ve işlendiğini daha şuurlu ve dikkatli bir halde izlediğini görüyoruz. Beşerler kendileri için daha inançlı bir ortam yaratmayı öğreniyor ve dijital mahremiyete daha büyük bir talep var. Kaspersky’nin araştırmasına nazaran, İnternet kullanıcılarının 65’i şahsî bilgilerin çevrimiçi ortamda çalınmasından kaygı duyuyor. Güvenlik ve gizliliklerinden kaygı edenler için VPN gerekli bir hizmet. Bu nedenle sağlam ve şeffaf data sürece yoluyla sağlam araçları kullandığınızdan emin olun.”

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen