Cum. Mar 29th, 2024

Müşterilerinin dijital dünyadaki sürat ve yarar odaklı beklentilerini karşılamak maksadıyla yenilikçi projeler geliştiren Migros, online alışveriş alanındaki suratını ve kapsamını artırarak müşterilerine vakit kazandıran yeni bir uygulamayı hayata geçirdi. Migros, Sanal Market siparişlerine “45 Dakikada Teslimat” seçeneğini ekleyerek aile bütçesine uygun 40 bin eseri 45 dakikada müşterilerine ulaştırmaya başladı.

Perakende dalına 67 yıldır öncülük eden Migros, online alışveriş alanında yaptığı yatırımlarda sürat ve hizmet kalitesini geliştirmeye devam ederken, bir yeniliği daha hayata geçirdi. En yeterli alışveriş tecrübesini sunabilmek için müşterilerinin gereksinim ve beklentilerini yakından takip eden Migros, dakikalar içinde süratli teslimat yapan Migros Çabucak seçeneğinin yanı sıra Migros Sanal Market ile “45 Dakikada Teslimat” alternatifini ekledi. Böylelikle Migros kalitesiyle 40 bin eser çeşidi, 45 dakikada müşterilere ulaşmaya başladı.

Migros Sanal Market, meyve ve zerzevattan elektroniğe, içecekten paklık gereçlerine, temel besin eserlerinden kırtasiyeye, evcil hayvan eserlerinden elektroniğe kadar birçok farklı kategoride on binlerce eseri Migros tazeliği ve kalitesiyle Türkiye’nin dört bir yanındaki müşterilerin adresine ulaştırıyor.

“Migros Sanal Market, en geniş eser gamını en süratli biçimde teslim eden online market pozisyonuna geldi”

Migros Sanal Market’in Avrupa’daki birinci online besin platformu olduğunu belirten Migros E-Ticaret Yönetici Yöneticisi Orçun Onat,“Online kanallardaki gelişimi arttırmak için bu sene kıymetli bir adım atarak 10 milyon TL sermayeli yeni bir şirket kurma kararı aldık. Geçtiğimiz yıl 81 ilin tamamında online hizmet vermeye başlayarak 3 kat büyüyen ve 2021 yılı sonunda ise 2 kat büyüyeceğini öngördüğümüz Migros Sanal Market’in satışları, Migros’un konsolide cirosunun yaklaşık 15’ine (tütün ve alkol hariç) ulaştı. Sürat kesmeden yaptığımız bu yatırımlarla, aile bütçesini destekleyen, müşterilerimizin günlük hayatlarına sürat, kolaylık ve paha katan inovatif tahliller sunarak sürdürülebilir bir gelecek için çalışıyor, bölüme öncülük eden projeleri hayata geçiriyoruz. En uygun müşteri tecrübesini sunabilmek için değişen gereksinim ve taleplerini yakından gözlemlerken, birçok farklı kanaldan müşterilerimizi dinliyoruz. Aldığımız geri bildirim sonucunda online market bölümünde bir unsur daha imza atarak, Migros Sanal Market’in gönderim seçenekleri ortasına ‘45 Dakikada Teslimat’ alternatifini ekledik. Böylelikle 40 bin çeşit eseri müşterilerimize istedikleri vakit diliminde ya da 45 dakika içerisinde teslim alabilme imkanı sunuyoruz” dedi.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen