Çar. Nis 24th, 2024

Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 9.Bölge 2.Grupta tepede yer alan Aliağaspor FK, 7.Haftada Torbalıspor’u alanında konuk ediyor. 12 Aralık 2021 Pazar günü Aliağa Atatürk Stadyumu’nda oynanacak müsabaka saat 14.00’te başlayacak. Çabayı Ersan Şen, Alperen Enes Ulu, Samed Ağkuş ve Kaan Savaşan hakem dörtlüsü yönetecek.

Sarı siyahlılar şiddetli müsabakanın hazırlıklarını Aliağa Atatürk Stadyumu’nda yaptığı idmanla sürdürdü. Teknik Sorumlu Hakan Şapçı idaresinde gerçekleştirilen idman açma germe ve ısınma hareketlerinin akabinde uyum ve dar alanda çabukluk çalışmasıyla son buldu. Futbolcuların idmandaki sevinçli halleri teknik heyeti şad etti.

Ligde oynadığı 6 müsabakada 15 puan toplayan Aliağa temsilcisi rakip fileleri 22 defa havalandırırken kalesinde yalnızca 1 gol gördü. Tepede yer alan sarı siyahlılar kümenin en golcü grubu pozisyonunda bulunuyor. Torbalıspor ise 4 puanla 7.Sırada yer alıyor.

ALİAĞASPOR FK TEKNİK SORUMLUSU HAKAN ŞAPÇI: “ALİAĞA HALKINI PAZAR GÜNÜ TRİBÜNE BEKLİYORUZ”

Galibiyet serisini sürdürmek istediklerini belirten Aliağaspor FK Teknik Sorumlusu Hakan Şapçı: “Geçen hafta değerli bir deplasmandan üç puanla dönmek ekip olarak bizi çok memnun etti. Her maçı kazanmak için alana çıkıyoruz. Bu hafta konuk edeceğimiz Torbalıspor’u da mağlup ederek galibiyet serimizi sürdürmek istiyoruz. Alanımızda oynadığımız müsabakalarda taraftarımızın dayanağı ile hoş bir atmosfer oluşuyor. Aliağa halkını, taraftarımızı pazar günü tribüne bekliyoruz” dedi.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen