Per. Mar 28th, 2024

Selçuklu Belediyesi’nin örnek faaliyetlerinden bir tanesi olan “Cuma Buluşmaları” her hafta ilçenin farklı bir noktasında vatandaş ve belediye arasında köprü olmaya devam ediyor. Bu haftaki Cuma programının adresi Hocacihan Zülfikar Camii oldu.

Cuma Namazı sonrasında vatandaşlarla hasbihal ederek gelen talepleri dinleyen Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı’ya AK Parti Konya Milletvekilleri Orhan Erdem ve Mustafa Hakan Özer, MHP Selçuklu İlçe Başkanı Kemal Dığrak, AK Parti Selçuklu Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Kelek, Selçuklu Muhtarlar Dernek Başkanı Mustafa Avcıoğlu, Hocacihan Mahalle Muhtarı Alişan Üzüm, Selçuklu Belediyesi Meclis Üyeleri, Başkan Yardımcıları ve birim müdürleri eşlik etti.

Başkan Pekyatırmacı, “Selçuklu’yu hep birlikte geleceğe hazırlıyoruz”

Cuma gününün toplumsal birlik ve beraberlik duygularının en yoğun şekilde yaşandığı günlerin başında geldiğini ifade eden Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı;“Bizler de bu günün feyiz ve bereketine ortak olmak amacıyla farklı mahallerde ilçe sakinlerimizle bir araya gelmeye devam ediyoruz. Cuma Buluşmaları Selçuklu’nun güzel bir geleneği ve aynı zamanda hizmet planlamasına  katkı sağlayan önemli bir halkla ilişkiler çalışması. Her hafta farklı bir mahallede birlikte olduğumuz her yaştan hemşehrimiz  bu buluşmalar vesilesi ile bize istek, öneri ve görüşlerini dile getiriyorlar. Başkan yardımcılarımız ve birim müdürlerimizin de hazır bulunduğu programlar vesilesi ile vatandaşımızın talebini yerinde değerlendiriyor, yapılabilecekler noktasında ortak akılla hareket ediyoruz. İnşallah bu birlik ve beraberlik ruhu ile Selçuklumuzu hep birlikte geleceğe hazırlamaya devam edeceğiz. Selçuklu gelecek yıllarda da Türkiye’nin örnek belediyeleri arasında yer almaya devam edecek.” dedi.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen