Çar. Nis 24th, 2024

2022, Jennifer Lopez için büyük bir sene oldu. Marry Me filmi ile romantik komedi türüne geri dönüş yapan Lopez, aynı zamanda Netflix belgeselini kutladı ve Ben Affleck’le evlendi! Ancak görünen o ki, 2023, Lopez için çok daha büyük olacak. Bu senenin başındaki ‘Shotgun Wedding’ filminin ardından Lopez şimdi ise Netflix’te The Mother adlı gerilim filmine hazırlanıyor.

İlk olarak 2021’de duyduğumuz The Mother filmi, Lopez’in Netflix ile yaptığı geniş çaplı anlaşmanın bir parçası. Anlaşmanın içerisinde birçok film ve serinin yapımını üstlenecek olan Lopez, en son olarak gerilim türüne giriş yaptı. Aşağıda The Mother hakkında bilmeniz gereken her şeyi görebilirsiniz…

THE MOTHER FİLMİNİN KONUSU NEDİR?

Filmin resmi kanallarına göre, “Ölümcül bir kadın suikastçı, yıllar önce tehlikeli adamlardan kaçarken vazgeçtiği kızını korumak için saklandığı yerden çıkıyor.” Lopez’in kimi oynayacağını tahmin edebilirsiniz…

FİLM NE ZAMAN VİZYONA GİRECEK?

Jennifer Lopez’in yeni filmi 12 Mayıs 2023’te, Anneler Günü’yle eş zamanlı olarak Netflix’te vizyona girecek.

KADRODA KİMLER VAR?

Ekranda Lopez’in yanı sıra Joseph Fiennes ve Gael Garcia Bernal (her ikisi de “tehlikeli adamları” olarak), Lucy Paez (Lopez’in karakterinin kızı olarak), Omari Hardwick (bir FBI ajanı ve Lopez’in karakterinin bir müttefiki olarak) ve Paul Raci (başka bir müttefik olarak) yer alıyor. Lopez’in yeni filmini Mulan canlı aksiyon yapımının yönetmenlik koltuğunda yer alan Niki Caro yönetiyor.

FRAGMAN YAYINLANDI MI?

Ekim 2021’de Netflix, setten Lopez’in bir fotoğraf yani aksiyon filmi kıyafetleriyle gösteren, yapımın perde arkasının bir fotoğrafını paylaşmıştı. Kısa bir süre önce ise serinin resmi teaser filmi ve fragmanı yayınlandı!

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen