Cum. Mar 29th, 2024

Türkiye’de yalıtım kesimine 56 yıldır liderlik eden İzocam, sağlıklı, inançlı ve tasarruflu yalıtım eserleriyle ülkemizde olduğu üzere yurtdışındaki büyük projelerde de tercih ediliyor. Son olarak Yunanistan’da inşa edilen Metro Cash&Carry depolarının projesinde biyo çözünürlüğü EUCEB ile evraklı, etraf dostu İzocam Taşyünü eserler kullanıldı.

Yunanistan’daki Metro Cash&Carry Depolarının inşasında toplam 12 bin 500 metrekarelik alan için İzocam Taşyünü Teras Çatı Levhası tedarik edildi. Projeye eser tedariki, İzocam’ın Yunanistan bayisi ISOREN S.A. tarafından gerçekleştirildi.

Her çeşit ve eğimdeki yürünen yahut yürünmeyen teras çatılarda kullanılan İzocam Taşyünü Teras Çatı Levhaları, su yalıtımının altında ısı, ses yalıtımı ve yangın güvenliği sağlıyor.

Türkiye’nin birinci yalıtım firması olarak gelecek kuşaklar için insan sıhhatini ve çevreyi müdafaa konusunda yalıtım dalına liderlik eden İzocam, ülkemizdeki kanunların zarurî tutmamasına karşın, imalinde geri dönüşümlü gereçler kullanılan, insan sıhhatine ziyan vermediği kanıtlanmış eserler üretmeye itina gösteriyor. İzocam, 13 yıldır Taşyünü eserlerde EUCEB sertifikası için yaptığı daima yatırımlarla Isı Yalıtım Materyali üreticileri içinde birinci olmanın ve bu hususta kesime liderlik etmenin ayrıcalığını yaşıyor. Sağlıklı yaşamanın her canlının temel hakkı olduğuna inanarak hareket eden İzocam, EUCEB logosunu ambalajlarında da görünür formda vurgulamaya itina gösteriyor. Yalnızca bio eser kategorisine verilen EUCEB dokümanı ve bu dokümanın söz ettiği bio-çözünürlük özelliği, İzocam Taşyünü’nün yenilenen ambalajlarında da ön plana çıkıyor.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen