Per. Mar 28th, 2024

Organize perakende dalının esaslı şirketlerinden Zirve Emlak Yatırım, 25’inci yılını kutlama aktiflikleri kapsamında Zirve Nautilus’ta iş ortakları, çalışanları ve paydaşlarıyla bir ortaya geldi. Zirve Emlak Yatırım A.Ş. İdare Konseyi Lideri Hayal Olcay “25 yılda binlerce fikir, proje ve istihdam yaratmış olmaktan gurur duyuyoruz” dedi. Zirve Emlak Yatırım A.Ş. Genel Müdürü Deniz Bozan ise “Değişen alışveriş alışkanlıklarına ahenk sağlarken, ziyaretçilerimizin pak havada keyifli vakit geçirmesi için işlev değişikliklerine odaklandık” diye konuştu.

Gerçekleştirdiği projelerle 25 yıldır birçok prensip imza atan, tecrübeli takımıyla alışveriş merkezi ve ticari alanlarda sürdürdüğü idare, kiralama ve konsept danışmanlığı hizmetlerini muvaffakiyetle sürdüren Zirve Emlak Yatırım A.Ş, çalışanları ve iş ortaklarına yönelik özel buluşmasını İstanbul’da gerçekleştirdi.

25 yıllık bilgi birikimi ve deneyimin başarısı

İstanbul’un birinci AVM’lerinden biri olarak Anadolu yakasının kalbinde 2002 yılında hayata geçirilen Zirve Nautilus yemek katında yer alan Zirve Teras’ta, çalışanları ve iş ortaklarıyla bir ortaya gelen Tepe Emlak Yatırım A.Ş. İdare Şurası Lideri Hayal Olcay “25 yıldır Bilkent Holding çatısı altında, organize perakende bölümünde birincileri başarmış ve birçok başarılı projeye imza atmış olmanın gururuyla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Alışveriş merkezi ve ticari alanlarda sürdürdüğümüz idare, kiralama ve konsept danışmanlığı hizmetlerinde strateji odaklı düşünüp fark yaratmayı amaçlıyoruz. Hizmet verdiğimiz bütün alanlarda gerek kurumsal yapımız gerekse bağlı bulunduğumuz holding şirketlerinin sağladığı sinerjiyi avantaja dönüştürerek, yarattığımız tahlillerle çalıştığımız markalara kıymet katmanın yanı sıra birçok bireye de istihdam imkânı yaratıyoruz. Alanında uzman takımımızla kesimdeki ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip ediyor, etrafa ve beşere hürmet odaklı, yeni ve uygulanmamış fikirlerle projelerimizde fark yaratıyor ve öncülük ediyoruz. ‘Daha ileriye, en iyiye’ ideolojisini benimseyerek, güçlü ilgiler ve yenilikçi fikirlerin geleceğe en büyük yatırım olduğuna inanıyoruz. ” dedi.

Günün Muhtaçlık ve Beklentilerine Uygun Renovasyonlar

Tepe Emlak Yatırım A.Ş. Genel Müdürü Deniz Bozan ise Türkiye’nin birinci tematik AVM’si Zirve Nautilus’un deniz teması, büyük akvaryumları ve her katta bir kesimi bulunan deniz feneriyle devrin en ilgi cazibeli ömür merkezlerinden biri olduğunu hatırlatarak, “Son yıllarda ise günümüzün muhtaçlık ve beklentilerine uygun olarak yenilediğimiz Zirve Nautilus, bugün hala İstanbulluların en fazla istek gösterdiği yerler ortasında yer alıyor” dedi. Deniz Bozan şöyle konuştu: Sektörümüzde, yaşadığımız salgın öncesinde de değişim, dönüşüm, renovasyonlar ön plana çıkmaktayken, salgınla birlikte bu dönüşümler sürat kazandı. Bu devirde, önceliklerimizin en başında, maliyet odaklı idare yer aldı. Bir yandan değişen alışveriş alışkanlıklarına ahenk sağlamaya, bir yandan da daha fazla pak havada, daha keyifli vakit geçirmek için işlev değişikliklerine odaklandık. AVM’lerimizi de bu dönüşümler kapsamında daha yeterli hizmet verebilmek ismine tekrar şekillendiriyoruz. Bugüne kadar sürdürülebilirlik unsurumuz doğrultusunda pek çok projeye hayat verdik. Şirketimizin kuruluş yıl dönümünde de doğayı müdafaaya yönelik farkındalık yaratmak maksadıyla çok pahalı bir çalışmaya imza atıyoruz. Ecording ile yaptığımız işbirliğiyle ulaşılması sıkıntı alanlarda insansız hava araçları ecoDrone’larla binlerce tohum topu atışı gerçekleştiriyoruz.”

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen