Sal. Nis 16th, 2024

adidas, 2021/22 UEFA Şampiyonlar Ligi dönemi eleme çeşitleri ve Saint Petersburg’daki finalde kullanılacak Resmi Maç Topu’nu futbolseverlerin beğenisine sundu.

adidas’ın büyük final ve 2021/22 UEFA Şampiyonlar Ligi dönemi eleme çeşitleri için tasarladığı Resmi Maç Topu, final kentinin izlerini taşıyor. Büyük final 28 Mayıs Cumartesi günü Saint Petersburg’da gerçekleşecek. Topun dizaynında kentin her yıl mayıs ve temmuz ayları ortasında devam eden ünlü Beyaz Geceler’inden ilham alındı.

Resmi Maç Topu, termal olarak yapıştırılmış bir yapıya, katı PU yüzey gerecine, eşkenar dörtgen bir gövdeye ve yüksek dereceli bütil gereçten bir iç yapıya sahip.

Bu yılın başlarında adidas, UEFA ile 2024 UEFA Avrupa Futbol Şampiyonası sponsorluğuna uzanan alakasını değerli ölçüde genişlettiğini duyurdu. Bu genişleme tıpkı vakitte 2021-2025 yılları ortasında UEFA Bayan Futbolu ile tüm UEFA Bayanlar karşılaşmalarını kapsayan resmi iştiraki da içeriyor.

adidas, kulüp futbolunun tepelerinden EURO’lara, gençlik karşılaşmalarından oyunun bel kemiğini ve geleceğini oluşturan altyapı teşebbüslerine kadar her şey üzerinde birlikte çalıştığı UEFA’nın onlarca yıldır ortağı olmaya devam ediyor.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen