Cts. Mar 23rd, 2024

Aksigorta, İTÜ ARI Teknokent’in Kuluçka Merkezi İTÜ Çekirdek’in her yıl desteklediği teşebbüslerin en uygunlarının belirlendiği Big Bang Start-up Challenge etkinliğinde, Kidolog ve Tamamliyo.com’a hibe dayanağında bulundu.

Yeni jenerasyon sigortacılık anlayışıyla eser ve hizmetlerini geliştiren Aksigorta, klâsik hale gelen İTÜ Çekirdek InsurTech Program paydaşlığı kapsamında teşebbüslere sağladığı dayanaklara bir yenisini daha ekledi. Ebeveyn ve çocuk gelişim platformu olan Kidolog ve tamamlayıcı sıhhat sigortalarında iş iştiraki sağlayan Tamamliyo.com teşebbüslerine takviye olan Aksigorta, geçtiğimiz yıllarda olduğu üzere bu senede yenilikçi iş fikirlerine sahip başarılı teşebbüslere can suyu veriyor.

Çalışanlardan girişimcilere mentorluk desteği

Program kapsamında sürdürdükleri paydaşlık ile yeni jenerasyon tahlilleri üretecek teşebbüsleri desteklemenin çok değerli olduğunu belirten Aksigorta Genel Müdürü Uğur Gülen, “Start-up teşebbüslere gıpta duyuyorum. Acı noktalarını bulmak, oradaki muhtaçlığı fark etmenin yanı sıra bunun için yılmadan çalışmak ve günün sonunda bu teşebbüse bir kaynak bulma uğraşını hayli değerli buluyorum. Geçtiğimiz yıl ödül verdiğimiz teşebbüslerle Aksigorta’da çalışmaya başladık, değerli iş ortaklarımızdan biri oldular. Aksigorta olarak bu alanda sektörel bir ekosistem oluşturmak, teşebbüslerin ticarileşmesi ve küresel muvaffakiyet kıssaları oluşturmalarını desteklemeye devam edeceğiz’’ diye konuştu.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen