Çar. Nis 17th, 2024

Kayak sporunun ve sportmenlerin gelişimine takviye veren dünyanın önde gelen atıştırmalık şirketi Mondelez International, marka ve spor sanayinin ortasında bir köprü kurarak dünyanın ve ülkemizin en kıymetli profesyonellerini bir ortaya getiren Brand & Sport Summit 2021’e katıldı. 2019 yılından bu yana Türkiye Kayak Federasyonu’nun ve Ulusal kadroların Ana Sponsoru olan kalpleri yumuşatan çikolata markası Milka, geçtiğimiz yıllarda olduğu üzere bu sene de Brand & Sport Summit’in ‘Kayağın Yıldızları’ oturumunun sponsoru oldu.

10 Aralık’ta 42 Maslak’ta, Levent Yavuz moderatörlüğünde gerçekleşen ‘Milka Kayağın Yıldızları’ isimli oturumda Türkiye Kayak Federasyonu Lideri Ali Oto, Mondelez International Pazarlama Başkanı Bahadır Demir ve Ulusal Kayakçı Ceren Reyhan Yıldırım konuşmacı olarak yer aldı. Oturumda; pandeminin kayak sporunu nasıl etkilediğinden ve geleceğinden, kurumsal dayanakların kıymetine, kayağa olan ilgiyi artırmaktan bu sporu seçecek gençlere tavsiyelere kadar çeşitli hususlar masaya yatırılarak keyifli bir sohbet gerçekleştirildi.

Bahadır Demir: “Geleceğin Kayak Ulusal Grubuna dayanak olma’ gayesiyle yola çıktık”

Kayak sporuna gönül veren Milka, hem küresel arenada hem Türkiye’de uzun yıllardır geleceğin kayak ulusal grubunun temellerini oluşturmaya katkı sağlıyor. Türkiye’de 2019 dönemi prestijiyle Türkiye Kayak Federasyonu’nun ve Ulusal kadroların ana sponsorluğuna imza atan Milka, 2021 yılında da bu dayanağını sürat kesmeden sürdürüyor. Panelde konuşan Mondelez International Pazarlama Başkanı Bahadır Demir, kış sporlarının Türkiye açısından kıymetine dikkat çekerek “Türkiye’de birinci defa gerçekleştirdiğimiz, kayak sporunun yaygınlaşması, sevdirilmesi, geleceğin atletlerinin yetişmesi ismine attığımız bu adımla ‘Geleceğin Kayak Ulusal Grubuna takviye olma’ gayesiyle yola çıktık. Ülkemizde birçok dünya standartlarında kayak pisti var ve kış sporlarının gelişimi içinde büyük bir potansiyel var. Buradan yola çıkarak Milka’nın bu manada bir farkındalık yaratmasını umuyoruz ki, kayak sporunu desteklemek için de çok yanlışsız bir vakit olduğunu düşünüyoruz. Bu farkındalığı sağlamak için pek çok alanda çalışacağız. Türkiye’de kayağı daha çok seven gençler yaratmak, kayak sporuna gönül vermiş atletlere daha geniş imkanlar sağlamak istiyoruz.” dedi.

Oturumda yer alan Türkiye Kayak Federasyonu Lideri Ali Oto, pandeminin kış sporlarına tesirinden ve bu sporları nasıl bir gelecek beklediğinden bahsederken bu sene ‘Milka Yılın Kayak Sportmeni Özel Ödülü’nü kazanan Ceren Reyhan Yıldırım ise kayak sporuna başlama sürecini anlatarak genç atletlere tavsiyelerde bulundu.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen