Çar. Nis 17th, 2024

Dünyada üst segment yünlü kumaş üretiminde başkan firmalar ortasında yer alan ve Türkiye’de de kendi kategorisinde ihracat başkanı olan Yünsa, kesime öncülük eden inovasyon çalışmalarıyla dikkat çekiyor. Yünsa, yenilik ve teknolojiyi odak alan başarılı Ar-Ge projeleriyle Techxtile İnovasyon Ligi’nde birinci 10 firma ortasında yer aldı.

Tüm üretim ve geliştirme süreçlerini sürdürülebilirlik anlayışıyla yerine getiren Yünsa, etrafa olumsuz tesiri az, yüksek katma kıymetiyle ülkeye katkı sağlayan, Türkiye’yi memleketler arası arenada gururlandıran yenilikçi üretim süreçleri geliştirmeye devam ediyor. Yünsa’nın inovasyon çalışmaları ise bölüm tarafından takdirle karşılanıyor. Son olarak Uludağ Dokumacılık İhracatçıları Birliği, Uludağ Hazır Giysi ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği, Bursa Ticaret Odası, BUTEKOM ve BEBKA Kalkınma Ajansı proje iştirakiyle düzenlenen Techxtile Ödül Töreni’nden mükafatla dönen Yünsa, Ar-Ge ve inovasyon alanında yaptığı başarılı çalışmalarla dokumacılık dalına katkı sağlayan en başarılı birinci 10 firma ortasına girerek Techxtile İnovasyon Ligi’ne katıldı.

Konuyla ilgili açıklama yapan Yünsa Genel Müdürü Mustafa Sürmegöz, “Üretimimizin merkezinde etraf dostu, sürdürülebilir tahliller ve inovasyon var. Müşteri odaklı yaklaşıma yük vererek fark yaratmak ve kaliteli üretimi sürdürmek için teknoloji ve inovasyona değer veriyor ve bu doğrultuda eserlerimizin markalaşmasına katkı sağlıyoruz. Eser kalitesini geliştirici ve sınai maliyeti düşürücü nitelikteki modernizasyon ve düzgünleştirme çalışmalarına orta vermeden devam ediyoruz. Bu kapsamda Ar-Ge merkezimiz, üniversite ve araştırma merkezleri ile koordineli olarak projeler yürütüyor. Yünsa olarak, daima inovasyon kültürü yaratma, yeni teknolojileri öğrenme ve geliştirme konusunda kesime öncülük ediyor; teknolojik bilginin yerlileştirilmesini ve ticarileştirilmesini desteklemeye uygun teknik dokumalar ve akıllı dokumalar alanında çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Tüm bu emeklerimizin bölüm tarafından yakından takip edilmesi ve bölümün önde gelen STK’ları tarafından mükafata layık görülerek Techxtile İnovasyon Ligi’nde yer almak gurur verici” dedi.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen