Pts. Mar 18th, 2024

Hakkımızda

Parksohbet.com Sohbet, Chat, Muhabbet Odalari, Forum sayfalari,Bilgisayar, driver, Eğitim-Öğretim, Dizifilmler, Sinema , sağlıklı yaşam ve sağlıklı egzersiz konularinda kaynak işlevi görmesi amacıyla 02 Şubat 2006’da birkaç iyi adam tarafından açılan bir sitedir. Amacı sohbetseverler için Türkiyenin 1 numaralı kaynak ve sosyal sitesi olmaktır.

Chat yapmak isteyen her insana hizmet verebilecek bu sitede amatör ve profesyonel görevliler,webmasterlar kendilerini geliştirebilirler. Siteye destek veren uzmanların sayısı günden güne artarken, Parksohbet.com adil ve huzurlu ortamıyla da dikkat çekerek beğeni topluyor. Bu sitenin bir başka özelliği de kullanıcıların siteye yapacağı katılımlara çok değer vermesidir.

Seçici bir site olan Parksohbet.com olabildiğince çok insana ulaşmayı da amaç edinmesine rağmen nicelik değil, nitelik diyor ve bu ilkeden taviz vermiyor.

Yarışma Kanallarımız

 

 

 

 

 

 

 

Video İzle Blogumuz

 

 

 

 

 

 

 

Forum Sayfamız

 

 

 

 

 

 

Sohbet Odalarımız

 

 

 

 

 

 

 

Türkiye’nin Sohbet, Chat Ve Muhabbet Siteleri hakkında daha bilinçli bir ülke olmasına bir nebze de olsa katkıda bulunmak bu sitenin başlıca dileği…

mobil-sohbet sohbet-mobil

Sohbet Odalarimiz   –     chat Odalarimiz   –    Sohbet    –   trsohbet Bizimmekan 

 

Bir cevap yazın