Çar. Haz 26th, 2024

Bu yıl 30 Ağustos Zafer Bayramı, Ramazan Bayramı’nın ilk gününe denk geliyor. 9 günlük bayram tatili de başladı. Peki liderlerin bayram programları nasıl?


Foto galeri için tıklayın

Bu yıl 30 Ağustos Zafer Bayramı, Ramazan Bayramı’nın ilk gününe denk geliyor. 9 günlük bayram tatili de başladı. Peki liderlerin bayram programları nasıl? Cumhurbaşkanı Gül ve liderler bayramın ilk günü Ankara‘da 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamalarına katılacak.

Ramazan Bayramı’na sayılı günler kaldı.

Türkiye’nin gündemi yoğun. Peki liderler bayramda ne yapacak?

Bu yıl 30 Ağustos Zafer Bayramı ile Ramazan Bayramı’nın ilk günü aynı güne denk geliyor. Dolayısıyla bayramın ilk günü, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, TBMM Başkanı Cemil Çiçek ve siyasi parti liderleri Ankara‘da olacaklar.

Cumhurbaşkanı ve Başbakan Ankara‘daki törenlerden sonra İstanbul‘a gidecekler. Gül ve Erdoğan‘ın bayram tatillerini İstanbul‘da geçirmeleri bekleniyor.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ise Ankara‘da 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamalarına katıldıktan sonra akşam saatlerinde açlık ve kuraklıkla savaşan Somali‘ye gidecek.

Kılıçdaroğlu 20 yıl önce yapılan Dadaab mülteci kampını ziyaret edecek.

CHP lideri kampta Somalililer ve yardım malzemelerini teslim alan yetkililerle görüşecek.

Somali’nin ardından İstanbul‘a geçecek olan Kılıçdaroğlu‘nun bayramın 3. günüde Ankara‘da olması bekleniyor.

Ve MHP lideri Devlet Bahçeli.

Bahçeli nin bayramın ilk günü başkent Ankara‘da olması bekleniyor. Bahçeli, bayramın 2. gününde ise partililerle bayramlaşacak.

BDP Grup Başkanı Selahattin Demirtaş‘ın ise Diyarbakır‘da olması bekleniyor

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen