Pts. Eyl 23rd, 2024

Arım Balım Peteğim’de eşinden şiddet gördüğünü iddia eden Remzi Özyanık, kadına yönelik şiddet yasasını eleştirdi.


TNT ekranlarında yayınlanan Petek Dinçöz‘ün sunduğu Arım Balım Peteğim programının bugünkü bölümünde ilginç anlar yaşandı. Eşinden şiddet gördüğünü iddia eden Remzi Özyanık, kadına yönelik şiddet yasasını eleştirdi. Özyanık, bu yasa gündeme geldikten sonra eşinin eline koz geçerek, kendisine iyice şiddet uygulamaya başladığını ileri sürdü.

Şiddet yasası gündeme geldikten sonra eşinin kendisini tehdit etmeye başladığını söyleyen Remzi Özyanık, "Daha kötü şiddet göstermeye başladı. Bu yasa gündeme gelmeden önce bu kadar değildi. Şiddet yasası çıkmış bana kesinlikle bir şeye söyleyemezsin, söylersen seni ceza evlerinde süründürürüm dedi. Bu yasa onun eline bir koz gibi geçti" diye konuştu.

Şiddet yasasına kesinlikle karşı olmadığını ifade eden Özyanık, "Ama kantarın topuzu biraz kaçık gibi. Benim şimdi ne yapmam gerekiyor? Nerelere başvurduysam yardım göremedim" dedi.

"Benim gibi nice insanlar vardır. Bu sorunların çözülmesi için yayına çıktım" diyen Özyanık, "Kadına şiddete de karşıyım ama kadının eline böyle bir şey geçtiği zaman olmuyor. Ben adalet istiyorum, hukuk istiyorum. Popüler olmak için böyle bir şeye başvurmadım" şeklinde konuştu. BEYAZ GAZETE

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen