Cts. Eyl 28th, 2024

Muğla’da hatalı sollama yaptığı iddia edilen ve karşı yönden gelen TIR’la çarpışan otomobilin sürücüsü 55 yaşındaki Cavit Erbaş, olay yerinde hayatını kaybetti.


VİDEO İÇİN TIKLAYIN

İddiaya göre, Muğla‘dan Yatağan yönüne giden Cavit Erbaş’ın kullandığı 48 YD 277 plakalı otomobil, dün gece Eğergediği mevkiinde hatalı sollama yapınca karşıdan gelen Mükerrem Gültekin (32) idaresindeki 48 GN 601 plakalı TIR’la çarpıştı. Hurdaya dönen otomobilin sürücüsü Erbaş, olay yerinde hayatını kaybetti, TIR şoförü Gültekin ise hafif şekilde yaralandı. Kazada hayatını kaybeden Erbaş’ın yakınları acı haberi alınca sinir krizi geçirdi.

Yatağan Belediye Başkanı Haşmet Işık da olay yerine giderek incelemede bulundu. Belediye Başkanı Işık, kazada hayatını kaybeden Erbaş’ın Yatağanlı olduğunu, çiftçilikle uğraştığını ve sevilen bir kişi olduğunu söyledi. Erbaş’ın cenazesi Muğla Belediyesi cenaze aracıyla Muğla Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

"TEHLİKELİ ARAÇ KULLANMAK"TAN İHBAR EDİLMİŞ
Bu arada kazaya neden olan otomobilin sürücüsüyle ilgili olarak, 155 Polis İmdat hattına, tehlikeli araç kullandığı yönünde çok sayıda ihbar geldiği öğrenildi. Görgü tanıkları, sürekli şerit ihlali yaptığı belirtilen otomobilin, Akyol semtinde polis aracına çarpmaktan son anda kurtulduğunu söyledi.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen