Çar. Haz 26th, 2024

Show TV’nin beğenilerek izlenen dizisi ‘Pis Yedili’ dün akşam yayınlanan 13. bölümüyle izleyenleri ekran başına kilitledi.


VİDEO İÇİN TIKLAYIN

Show TV’nin en çok beğenilen gençlik dizisi olan ‘Pis Yedili’ her hafta izleyenlere keyif dolu anlar yaşatıyor. Bu haftaki bölümde Bayrampaşalı’nın wasabiyle tanışması, Furkan’ın Paşa’nın kardeşi Gülcan’ın gözünü boyaması ve Murat Hoca’nın gerçeklerin bir kısmını öğrenen Filiz öğretmenden özür dilemesi öne çıkan konular oldu.

Bayrampaşalı’nın kardeşini baştan çıkarmaya çalışan Furkan’ın olayın Paşa’ya yansımaması için Gülcicek’i ikna etmesi gerekiyordu. Furkan’ın Gülcicek’e yaklaşması Bayrampaşalı’yı fazlasıyla rahatsız etti. Paşa Furkan’ın kardeşinin peşinde olduğunu bilse okulda taş üstünde taş kalmazdı. Furkan derin ve tehlikeli sularda yüzmeye devam etti. Okul çıkışı Gülcan ile buluşan Furkan onu bir huzur evine götürdü. Elçin’i Paşa’ya kaptıran Furkan intikamını almak için Gülcan’ı iyiden iyiye baştan çıkartıyor.

Paşa ile Elçin bir haftaki yemek krizini geride bırakıp yeniden yemeğe çıkmaya karar verdiler ama mekânı Elçin seçecek hesabı Paşa ödeyecek. Hayatında ağzına suşi sokmayan Paşa daha adını bile söyleyemediği suşinin ne olduğunu da bilmiyordu. Sevgilisinin hatırına çiğ balığı yemeye razı oluyor ama yiyecek bir Adanalı olarak acıya basar yutarım diye düşünüyor. Ama Çinlilerin acısının nasıl bir acı olduğunu bilmiyor. Bol acılı suşiyi yiyen Paşalı’nın gözlerinden ateş çıkıyor.

Filiz öğretmen ise açığını yakaladığı Murat hocanın oyununu ortaya çıkarmak için harekete geçti. Murat hoca ise başına geleceklerden habersiz yalanlarında devam etti. Filiz yalanlarla kalbi kırılmış bir âşık Murat hocanın işi çok zor ama pes etmeye de niyetli değil. Biraz olsun yumuşayan Filiz hoca, Murat’ın onu ikna etmesi için tek şansı var o şansı iyi değerlendirmesi gerekli. Tam her şey yoluna girdi derken Esma Sultan sahneye çıktı. İşte şimdi yandı Murat hoca Filiz öğretmene kendini affettirmesi bu kez imkânsız gibi bir durum.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen