Cts. Mar 23rd, 2024

Oyuncu Yılmaz Erdoğan yılbaşı gecesi evinde özel olarak düzenlediği partinin sosyal medya sitelerine taşınmasıyla ilgili ilk kez konuştu.


Yılmaz Erdoğan ve eşi Belçim Bilgin’in kendi evlerinde verdiği yılbaşı partisinin görüntüleri Twitter’a düşmesine ünlü oyuncu sinirlendi. Aralarında oyuncu Beren Saat ve "Öyle Bir Geçer Zamanki" dizisinde Aylin karakterini canlandıran Zeynep Abdullah’ın bulunduğu partinin Erdoğan’ın bir arkadaşı tarafından yayınladığı öğrenildi. Arkadaşının resimleri farkında olmadan yayınladığını söyleyen sanatçı, "Bir arkadaş dalgaya düşüp yanlışlıkla sayfasına koymuş. Bizde canın sağ olsuna bağladık. Yoksa ben evimde herhangi bir şekilde yemek yediğimiz fotoğrafları herkese göndermiyorum" dedi.

BASİT BİR PARTİ OLAY OLDU

Bkm tiyatrosunun kıdemli oyuncusu Erdoğan, oryantel yaptığı görüntüler hakkında ise şöyle konuştu: "Göbek attığım görüntülerde aslında ben bir Türk Tai chi hareketi yapıyordum. O sırada oryantel çalıyordu. Bu fotoğrafı yayınlayan arkadaşa çok fazla tepki göstermedim. Evde yaptığımız basit bir davetti, twit olduk. Demek ki herkesin başına bir twit olmak gelirmiş."

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen