Çar. Nis 24th, 2024

Bitcoin.com’un kurucusundan önemli uyarı!

Kırdığı rekorlar ile adından söz ettiren Bitcoin’in yükselişinin sürüp sürmeyeceği gündemden düşmüyor. Bitcoin.com’un kurucu ortağı verdiği röportajda Bitcoin ile ilgili uyarılarda bulundu. Bakın bu uyarı ne ve daha güvenli yatırım için neler yapmalı?

 

Kriptopara alım satım sitelerinden Bitcoin.com’un kurucu ortağı Emil Oldenburg bir röportajda, kriptopara sisteminin geleceğin yatırımı olmasına rağmen, Bitcoin’in oldukça eski ve riskli bir sistem olduğunu söyledi

/ 15

Kriptopara alım satım sitelerinden Bitcoin.com’un kurucu ortağı Emil Oldenburg bir röportajda, kriptopara sisteminin geleceğin yatırımı olmasına rağmen, Bitcoin’in oldukça eski ve riskli bir sistem olduğunu söyledi.
/ 15
Geçtiğimiz Temmuz ayında Bitcoin’in yükselişini doğru tahmine eden Standpoint Research’ün kurucusu Moas ise Bitcoin’in önümüzdeki aylarda 300 ila 400 bin dolar seviyesine çıkacağını iddia etti.
Son dönemlerde pek çok kullanıcının yer aldığı bu dünyada dikkat edilmesi gerekenler neler? Bitcoin nasıl alınır? Bitcoin madenciliği nasıl yapılır? Bitcoin işlemleri nasıl güvenli bir şekilde yapılır? İşte kripto para alım satımı ve yatırımınızı korumak için bilmeniz gerekenler…
/ 15

Bitcoin alım satımı hizmeti veren yerli ve yabancı pek çok platform bulunmakta. Bu platformlar kullanıcılara hesaptan havaleden kredi kartından transfere kadar pek çok opsiyon sunmakta. Öncelikle Bitcoin yatırımı yapacağınız şirket ile ilgili araştırma yapın. İnternette bu platformlar ile ilgili pek çok yorum ve öneri ile karşılaşacaksınız.
/ 15

Söz konusu platformların Bitcoin alım ve satım işlemlari karşılığı sizden tahsil edeceği ücretleri de incelemenizde fayda var. Zira bu oran oldukça değişken bir yapıya sahip. Yatırım yapacağınız platformu seçip, üyeliğinizi oluşturduktan sonra mutlaka 2FA özelliğini devreye sokun. Çift aşamalı güvenlik örneği hesabınızın hack’lenip paranızın çalınma riskini en aza indirmek için mutlaka yapmanız gereken bir işlem.

By Usta

“Seni çok seviyorum ama sana anlatamıyorum.”