Cum. Mar 29th, 2024

Bismillahirrahmanirrahim

Sonsuz hamd ve şükür varlıkları yaratan ve besleyen Cenab-ı Hakk’a olsun. Bizi yokluktan varlık alemine çıkardı iman elbisesi giydirdi. Biz kullarına dünya nimetleri ve safalar verdi.
Ve dahi salat ü selam Kainatın Serveri ve Mevcudatın İftiharı Dünya ve Ahiretin Sultanı Muhammed Mustafa Sallallahu Aleyhi ve Selleme ve dahi arkadaşları ve evladı üzerine olsun
Ve dahi ol dört seçkin kul üzerine olsun ki biri Ebubekr Sıddıyk ikincisi Ömer Faruk üçüncüsü Osman Zinnüreyn dördüncüsü Ali Murtaza’dır. Rıdvanullahi Teala Aleyhim Ecmain.

Değerli Arkadaşlar, Vefalı Dostlarım, Saygıdeger Parksohbet Forum ve Parksohbet Sohbet üyeleri/Misafirleri,
Şu an içinde bulunduğumuz gün ve gece Miraç gecesi Sizlere Ailenize Tüm sevdiklerinize ve İslam Alemine Mübarek olmasını Hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Hak’tan Niyaz ederiz.
Bu gecenin yüzü suyu hürmetine Allah’tan dertlilere deva Hastalara şifa Zulüm altında olan tüm Müslüman topraklarındaki kardeşlerimize Kuvvet ve kudret düşman karsısında Muzafferiyet Din-i Mubin-i İslama Kıyamete kadar Kuvvet kudret iman cesaret vermesini Cenab-ı haktan Niyaz ederiz.

Mevlam yar ve yardımcımız olsun Dusmanlarımıza fırsat vermesın Bebek Katili Mazlum katili İsrail Amerika ve yandaş ülkeleri bir an evvel helak etsin, bizlere , Memleketimize Zeval vermesin Uyuyan yonetıcılerımızı ve uyutulan tum halkımızı uyudukları ölü uykusundan uyandırmasını Rabbimizden dileriz.
Selam ve dua ile.

By Usta

“Seni çok seviyorum ama sana anlatamıyorum.”