Cts. Mar 23rd, 2024

Sprey boyası, 14 Mayıs 2019 Salı, Teksas, Baytown’daki Houston bölgesinde bir apartman kompleksindeki noktayı işaret ediyor; polis, bir subayın, bir mücadele sırasında Taser’la vurduktan sonra bir kadını vurup öldürdüğünü söyleyerek şok etti. Polis Teğmen Steve Dorris Salı günü yaptığı açıklamada, memur Taser ile kasıklarına vurduktan sonra memurun Pamela Turner’ı vurduğunu söyledi. Dorris, Turner’ın sersemletici silahı ateşlemediğini ancak kendisine vurduğunda subayı şok ettiğini söyledi. Turner olay yerinde ölü olarak ilan edildi. (AP Fotoğrafı / John Mone)Daha

BAYTOWN, Texas (AP) – Houston bölgesinde bir kadının polis çekimiyle ilgili soruşturmasında en son (tüm zamanlar yerel):

18:15

Baytown polisi, Texas Rangers’ta 44 yaşındaki Houston bölgesindeki bir kadının Baytown polis memuru tarafından vurulmasının soruşturulmasını istedi.

Çarşamba günü yapılan açıklamaya göre, Baytown Polis Şefi Keith Dougherty, seçkin Texas Kamu Güvenliği Bakanlığı soruşturma biriminde, Pamela Turner’ın ailesinin ölümüyle ilgili kapsamlı ve kapsamlı bir soruşturma yürütmesini sağlamak için aradığını söyledi.

Baytown Polis Departmanı, kimliği açıklanmayan memurun eylemleriyle ilgili içişleri soruşturmasıyla devam ediyor.

Bu arada, Houston rapçi Trae Tha Truth liderliğindeki bir grup gösterici polis kaçakçılığını protesto etmek için Çarşamba günü toplandı. Gösteri, Turner’ın pazartesi gecesi vurulduğu doğu Houston mağazasının otoparkında ortaya çıktı.

___

öğleden sonra 3:30

Bir tıp denetçisi, 44 yaşındaki Houston bölgesindeki bir kadının bir polis memuru tarafından cinayetten öldürülmesine karar verdi.

Çevrimiçi kayıtlar, Harris County Tıbbi Muayene Ofisinin Pamela Turner’ın ölümüne çoklu ateşli silah yaralanmasından kaynaklandığını gösteriyor.

Baytown polisi, memurlarından birinin Pazartesi günü Turner’ı kendi Taser’iyle şok ettikten sonra ateş açtığını söyledi. Bir departman sözcüsü Çarşamba günü sorulara cevap vermedi.

Olayla ilgili bir video, Turner ve memurun, onu tutuklamaya çalıştıktan sonra mücadele ettiğini gösteriyor. Yerde çırparken bir şey yanıp sönüyor ve memurun beş atış yapıp geri çektiği görülebiliyor.

Doktorun bulduğu bulgu, suçun işlendiğini göstermez. Polis ve Harris County bölge avukatı hala bu soruşturmayı araştırıyor.

By Usta

“Seni çok seviyorum ama sana anlatamıyorum.”