Cum. Nis 19th, 2024

Epic Games Store, ücretsiz oyunlar kampanyasına bir süredir daha küçük çaplı oyunlarla devam ediyordu, bu hafta da Cave Story+ ile bu durum sürüyor. Ama önümüzdeki haftanın oyunları gayet dikkat çekici; sıradaki oyunlar Pillars of Eternity – Definitive Edition ve Tyranny – Gold Edition.

Pillars of Eternity, RYO’lar konusunda ilk akla gelen firmalardan birisi olan Obsidian Entertainment tarafından geliştirilmiş, 2015 yılında oyun severlerle buluşmuş ve gayet beğenilen bir oyun olmuştu. Metacritic’te 71 incelemenin ortalamasının 89 puan, 2.523 oyuncu değerlendirmesinin ortalamasının 8,3 puan olduğu görülüyor.

Tyranny de bir başka başarılı RYO. Tahmin edilebileceği üzere bu oyun da Obsidian Entertainment tarafından geliştirilmişti. Metacritic’te 67 incelemenin ortalaması 80 puan, 581 oyuncu değerlendirmesinin ortalaması 7,8 puan.

RYO severler için önümüzdeki haftanın tercihleri oldukça güzel tercihler; hele bir de her iki oyunun da tam paket halinde verildiği düşünülürse. Her iki oyun da onlarca saatlik oyun süreleriyle oyun severleri ciddi bir süre oylayabilecek isimler. Tabii burada bir detayı da atlamamak lazım, bir başka RYO’nun, Cyberpunk 2077’nin çıkış gününde geliyorlar 🙂

CaveStory+ 10 Aralık akşamına kadar, Pillars of Eternity – Definitive Edition ve Tyranny – Gold Edition ise 10-17 Aralık tarihleri arasında ücretsiz olarak sunulacak. Bir sonraki hafta bizleri neler bekliyor olacak bakalım.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen