Cum. Mar 29th, 2024

Kaşlarınızı yanlış aldığımız zaman, çıkmayan ve seyrekleşen duruma ‘kaş küsmesi’ diyoruz. Kaşlarınız ile aranızı düzeltemiyorsanız, imdadınıza yetişiyor ve sizi kaşlarınız ile barıştırıyoruz! Bir zamanlar incecik ve seyrek kaşların moda olduğunu düşünmek bize çok uzak geliyor. Ancak 2020’de büyük, cesur ve yoğun kaşlar moda. Gerçi sadece bu sene değil… Son birkaç yıldır dağınık ve uzun kaşların trend olduğunu görüyoruz. Eğer geçmişte seyrek kaş modasını büyük bir ciddiyetle sürdürdüyseniz, o zaman kaşlarınızın size darılması çok normal!

Güzellik sektöründeki büyük kaş hareketine destek olmak için gelen besleyici kaş serumları, saç köklerini harekete geçirerek saçların uzama hızını artırıyor. Daha dolgun ve yoğun kaşların oluşumunu sağlayan bu ürünler, kaşlarınız ile barışı imzalıyor diyebiliriz.

Sürekli kaş kalemleri ve maskaraları ile seyrek yerleri doldurmaya çalışıyorsanız, kalıcı bir çözüme yönelme zamanı! Evet… Renkli kaş ürünleri, kısa vaadede oldukça etkili olabiliyor. Ancak makyajsız makyaj stilini zahmetsizce uygulamak istiyorsanız, doğal kaşlarınızın öne çıkmasını sağlayabilirsiniz. Tıpkı kirpik serumları gibi etkili veya cilt bakım ürünleri gibi besleyici olan kaş bakım ürünleri, dilediğiniz kaş şekline en hızlı şekilde kavuşmanızı sağlıyor. Kaş köklerini besleyen bu bakım ürünleri ile hızla dolgunluğa ulaşıp kaşlarınızı ideal şekline sokabilirsiniz!

Kaşlarınız ile uzun süreli bir barış imzalamak için fotogaleride sizin için seçtiğimiz kaş bakım ürünlerini inceleyebilirsiniz…

1

RevitaBrow Kaş Bakımı, £115 REVITALASH cultbeauty.co.uk

Kaşlarınızı besleyen bu doğal bitkili serum, aynı zamanda bakım kremi görevi görüyor. Kaşlarınızın daha parlak ve dolgun çıkmasını sağlayan bu serumu sabah ve akşam uygulayabilirsiniz.

2

Eyelash Booster Kaş ve Kirpik Besleyici, 1,099 TL MBR beymen.com

Hacimli ve dolgun kaşlar için yaratılan bu serum, saç köklerini kalınlaştırarak uzamasına yardımcı oluyor. Kaşlarınızı nemlendiren ve saç dökülmelerini azaltan bu serumu haftada 2-3 kez kullanabilirsiniz.

3

Full Lash Kaş Serumu, 325 TL SHISEIDO makyajtrendi.com

Kaş ve kirpiklerinizi güçlendiren bu jel serum aynı zamanda hacim veriyor. Sabah ve akşam uygulayabileceğiniz bu serum, kaşlarınıza daha dolgun bir görünüm kazandırıyor.

4

Kaş Maskarası, 200 TL BOBBI BROWN bobbibrown.com.tr

Jel formülü sayesinde doğal bir görünüm sağlayan bu kaş maskarası kaşlarınızı gölgeleyerek dolduruyor. Buğday proteini ve provitamin B5 içeren bu yenilikçi krem jel maskarası, kaşlarınıza yoğun bir görünüm kazandırıyor.

5

Besleyici Kaş Serumu, 189 BBB LONDON net-a-porter.com

Biberiye, lavanta ve sandal ağacı yağları içeren bu serum, kaşlarınızı besleyerek daha gür çıkmasını destekliyor.

6

Glorious Kaş ve Kirpik Serumu, 1,018 TL 21 TRANSDERMAL sephora.com.tr

Aktif mikro proteinlerle, kıl köklerini besleyen, uyandıran ve güçlendiren bu serum, kıl köklerini uzatarak dökülmeleri yavaşlatıyor. Uzun süreli bakım ve hacim sağlayan bu ürünü haftada 2-3 kez uygulayabilirsiniz.

7

Prevange Kaş ve Kirpik Besleyici Serum, 669 TL ELIZABETH ARDEN beymen.com

Hem kirpiklerinizi hem de kaşlarınızı güçlendiren bu besleyici serum, antioksidan, idebonen ve vitamin içerikleri ile daha hacimli ve dolgun bir görünüm kazandırıyor.

8

Kaş Besleyici, 50 TL LASHFOOD brandroom.com.tr

Doğal ve güçlü formülü ile ince kaşlara daha hacimli bir görünüm sağlayan bu besleyici, saç köklerine etki ederek saç uzamasını hızlandırıyor.

9

Kaş Kirpik Serumu, 129.90 TL NEW ESSENTIALS boyner.com.tr

Kaş ve kirpik oluşumunu destekleyen bu ürün, saç köklerini destekleyerek kaşlarınızın daha hızlı uzamasını sağlıyor. Kaşlarınızı nemlendirerek, canlı ve gür görünmesini sağlayan bu ürün bitki kök hücre içerikleri ile dikkat çekiyor.

10

Prickly Pear Kirpik + Serumu, 100 TL ABTIRA souqdukkan.com

Hint incirli gözaltı, kirpik ve kaş serumu saç köklerinin güçlenmesini sağlıyor. Retinol, E ve A-Vitamini içeren bu serum aynı zamanda omega 3, 6 ve 9 ile kaşlarının hızlı uzamasını sağlıyor.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen