Per. Nis 18th, 2024

İzmir’de yaşayan ve SMA hastalığıyla mücadele eden Berra bebeğin tedavi olması gerekiyor. Berra’nın gereken parayı toplaması için Bergüzar Korel ve Hatice Şendil Sağyaşar ikilisinden de destek geldi. Berra Akyüz için 2 milyon 100 bin Euro’ya ihtiyaç duyuluyor.

SMA hastalığı için bağış kampanyası yapan birçok SMA hastası aile bulunuyor. Berra Akyüz’ün ailesi de bu ailelerden sadece biri. İzmir’de yaşayan ve tedavisi için 2.100.000 Euro’ya ihtiyaç duyan Berra’nın tedavisi için bir bağış kampanyası düzenleniyor. ‘Berra’ya Umut Ol’ kampanyasına şu ana kadar sadece 361 bin Euro bağış yapılabildi. Bağışı geniş kitlelere duyurmaya çalışan aileye destek oyuncular Bergüzar Korel Ergenç ile Hatice Şendil Sağyaşar’dan geldi.

25 Aralık akşamı Bergüzar Korel tarafından yapılan bağış yayınında hem TL hem de döviz olmak üzere bağışlar yapıldı. Şimdi de Hatice Şendil Sağyaşar, Uyanış Büyük Selçuklu ekibi oyuncularıyla beraber 1 Ocak 2021 Cuma akşamı ‘Berra’ya Umut Olalım’ adıyla bir canlı yayın yapmaya hazırlanıyor. Bağış yayını, Uyanış Büyük Selçuklu’nun Instagram hesabından da paylaşıldı.

Yayına Uyanış Büyük Selçuklu dizisi oyuncuları Hatice Şendil Sağyaşar’ın evinden yapacağı canlı yayına katılacak.  Yayında, Berra için gereken paraya büyük bir katkıda bulunulması hedefleniyor.

Yardımlarınız için Bağış Linki:

TR52 0020 5000 0939 1408 7000 01

Alıcı: Nuran Akyüz

Açıklama: Berraya Umut

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen