Sal. Mar 19th, 2024

İletişim ve yaşam platformu BiP’e geçiş yapmak isteyenler, kullandıkları diğer mesajlaşma uygulamalarındaki mevcut gruplarını ve sohbet geçmişlerini artık tek bir tıklamayla kolayca BiP’e taşıyabiliyor.

Yeni özellikle taşınma işleminin ardından gruplar otomatik olarak oluşturuluyor ve eski uygulamadaki içerikler zahmetsizce BiP’e aktarılabiliyor.

Turkcell Genel Müdürü Murat Erkan, yeni uygulamayla ilgili olarak şu açıklamayı yaptı:

“BiP, kişisel verilerin korunması konusunda uyguladığımız şeffaf politikamız sayesinde dünya genelinde en hızlı büyüyen iletişim platformlarının başında geliyor. Kullanıcılarından sadece fotoğraf galerisi, kamera ve konum gibi mesajlaşma amacı için gerekli noktalarda izin alan BiP, izin almak için herhangi bir dayatmada bulunmuyor. İsteyen herkes kişisel verilerini reklam, promosyon veya kampanya gibi pazarlama faaliyetleri için üçüncü taraflarla paylaşma zorunluluğu olmadan BiP’i kullanabiliyor. İşte bu yüzden Türkiye’den ve dünya genelinden milyonlarca kişi diğer mesajlaşma uygulamalarını bırakarak BiP’e geçiş yapmaya devam ediyor. Rakiplerimizden çok önce hayata geçirdiğimiz 10 kişiye kadar HD kalitede grup görüntülü görüşme özelliğinin yanısıra web arayüzünden sesli ve görüntülü arama, kaybolan mesaj ve uygulama içi para gönderme gibi özelliklerimiz sayesinde BiP kullananların sayısı katlanarak artıyor. Devreye aldığımız ‘Grup Taşıma’ özelliği ile kullanıcılarımızın BiP’e geçiş sürecini kolaylaştırmayı hedefliyoruz.”