Per. Nis 25th, 2024

Angelina Jolie, vintage moda tutkusunu kızına aşıladı! Geçtiğimiz günlerde ‘Eternals’ filminin prömiyerine çocukları Zahara, Knox, Vivienne, Shiloh ve Maddox ile katılan Jolie, geniş gardırobundan faydalandı. Çocuklarının vintage giyinmeyi çok sevdiklerini ve eski Oscar elbiselerini denediklerini söyleyen Jolie, film gösterimi için çocuklarına eski elbiselerini ödünç verdi.

‘Eternals’ filmi gösteriminde Zahara ve 2014 Oscar Ödül Töreni’nde Angelina Jolie (Getty Images)

Çocukları arasında en çok dikkat çeken ise Jolie’nin 2014 Oscar Ödülleri kırmızı halısında giydiği Elie Saab Couture elbisesini giyen Zahara oldu. Knox ve Maddox, ‘Eternals’ filminin gösterimine takım elbise giyerken, Vivienne ise bir elbise tercih etti. Bej bir elbise ile dikkat çeken Shiloh, annesi Jolie’nin 1998 Emmy Ödülleri’nde giydiği stile gönderme yapmış oldu.

Angelina Jolie, çocukları Zahara, Knox, Vivienne, Shiloh ve Maddox ile ‘Eternals’ filminin gösteriminde (Getty Images)

Heyecanla beklenen yeni film gösterimi için, Balmain’in Resort 2022 koleksiyonundan haki bir elbise giyen Jolie, stilisti Jason Bolden ile çalıştı. Balmain elbisesini Tiffany & Co. mücevherleri ile tamamlayan Jolie, dudağının altındaki yüz takıları ile beğeni topladı.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen