Per. Mar 28th, 2024

Kısa adı DENDOFF olan Denizli Doğa Sporları ve Offroad Kulübü tarafından Merkezefendi ilçesinde düzenlenen Bitci 2021 TOSFED Baja Kupası ilk yarışı 16-17 Ekim tarihlerinde gerçekleştirildi.

Denizli Valiliği ve Merkezefendi Belediyesi katkılarıyla düzenlenen organizasyonda, arazi araçları iki gün boyunca yol dışı etaplarda toplam 265 kilometre kat ettiler.

İlk gün Domuzini Deresi mevkiinde yer alan 53,79 kilometre uzunluğundaki Edip Yaşar Kurtoğlu etabını iki kez geçen ekipler, 17 Ekim Pazar günü de Şahintepesi mevkiinde yer alan 94,68 kilometre uzunluğundaki Kenan Çarpışantürk etabını geçerek zorlu yarışı tamamladılar. Can-Am X3 ile yarışan Barbaros Yangın-A.Osman Kutanoğlu sezonun ilk yarışını kazanan ekip olurken, Suzuki Vitara ile Murat Kamil Altun-Tuvana Sayar ekibi ikinci, Mitsubishi L200 ile Batuhan Korkut -Mert Tepe ekibi de üçüncü olarak podyuma çıktılar. Yangın-Kutanoğlu aynı zamanda SSV2 sınıfının da birincisi olurken, Altun-Sayar ekibi TH1.1, Korkut-Tepe ekibi de TH2.1 sınıflarını kazanan isimler oldular.

Organizasyon Merkezefendi Belediyesi Kültür Merkezi’nde Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, TOSFED Başkanı Eren Üçlertoprağı ve TOSFED Sportif Direktörü Murat Kaya‘nın da katıldığı ödül töreniyle son buldu.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen