Per. Nis 18th, 2024

ELLE, 19 Ekim Salı günü Los Angeles’ta Hollywood’un en etkili kadınlarından bazılarını kutlamak için bir etkinlik düzenledi. Los Angeles’taki Academy Museum of Motion Pictures’da düzenlenen Elle’nin 27. Hollywood’daki Kadınlar Kutlaması’na katılan Ciara, kırmızı halıda bembeyaz ve seksi görünümüyle herkesi büyüledi.

35 yaşındaki şarkıcı, göz alıcı beyaz bir elbisesindeki yan göğüs ve bacak dekoltesi ile herkesi kendine hayran bıraktı. Hayal gücüne çok az yer bırakan zarif elbise, tasarımcı Eli Mizrahi’nin kreasyonlarında kesiklerin ve asimetrik şekillerin tekrarlanan bir tema olduğu Mônot’un İlkbahar/Yaz 2022 koleksiyonundan. Halter yaka elbisenin boynunda uzun bir şal detayı vardı. Kalçasına kadar olan sırt dekoltesi ile Ciara, iddialı görünümüne imzasını attı.


Son derece şık bir topuzla kıvırcık buklelerini doğal bırakan şarkıcı, dumanlı göz makyajı ve nude ruj tercih etti. Bilek bağcıklı tek bant topukluları ile naif ama seksi bir final yaptı.


Seksi görünümlü şarkıcı, parmaklarını ve bileklerini ise göz alıcı Bulgari mücevherler ile doldurmuştu.

Ciara, etkinliğin temasına uygun olarak kadınlığı kutlayan bir görünüm yaratarak, herkesi kendine hayran bıraktı.

ELLE, etkinlikte müzik, film, televizyon ve ötesi dünyalarına yaptıkları yaratıcı ve kültürel katkılardan dolayı dokuz olağanüstü kadını onurlandırdı.

Ödüller arasında Jennifer Hudson, Gal Gadot, Halle Berry, Angelina Jolie, Rita Moreno, Gemma Chan, Salma Hayek, Jodie Comer ve Lauren Ridloff vardı.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen