Cum. Nis 19th, 2024

Saç bakım markası Elidor’un, Toplum Gönüllüleri Vakfı (TOG) ve Uluslararası Kadın Araştırmaları Merkezi (ICRW) iş birliğiyle hayata geçirdiği Adım Adım Kendi Yolumuzda kişisel gelişim rehberinin yeni videosunda hayaline giden yolculuğu anlatan Ebrar Karakurt, en büyük hayalinin 2024 Paris Olimpiyatları’nda altın madalya almak olduğunu söyledi.

Elidor’un “Kendi Yolumuzda” projesi kapsamında TOG ve ICRW iş birliği ile hazırladığı “Adım Adım Kendi Yolumuzda” serisinin yeni videosunda Tokyo 2020 Olimpiyatları ve 2021 Avrupa Kadınlar Voleybol Şampiyonası’ndaki başarısıyla dikkatleri çeken Ebrar Karakurt yer aldı. Ebrar Karakurt hayal yolculuğunu anlattığı ve genç kadınlara önerilerde bulunduğu röportajında, en büyük hayalinin de 2024 Paris Olimpiyatları’nda altın madalya kazanmak olduğunu söyledi. Başarıya ulaşırken karşılaştığı zorluklara dair deneyim ve fikirlerini de paylaşan Ebrar Karakurt, röportajda genç kadınların hayallerini gerçekleştirmesi için kendilerine inanmalarının yeterli olduğunu ifade etti.

“En büyük hayalim 2024 Paris Olimpiyatları’nda altın madalya almak.”

İmzaladığı iki yıllık sözleşmeyle İtalya’nın Igor Gorgonzola Novara takımına transfer olan millî voleybolcu Ebrar Karakurt, elde ettiği başarının hayalini çocukluğundan beri kurduğunu söyledi: “Şu an hayalini kurduğum şeyleri birer birer gerçekleştiriyorum. Başarı çok fedakârlık gerektiriyor. Genç kadınlar belki şu anda ne kadar güçlü olduklarının farkında değiller ama eminim ki kendilerinin ne kadar güçlü olduğunun farkına vardıkları bir an mutlaka gelecek. O anı bulduklarında, o andan devam etmeliler, çünkü biz kadınlar çok güçlüyüz ve birçok şeyi başarabiliriz. Bunu söylemek bile bana mutluluk veriyor. Ben onlara ufacık da olsa ilham olabiliyorsam dünyanın en mutlu insanı oluyorum.”

Ebrar Karakurt Elidor ile iş birliği kapsamında markanın reklam filminde de yer almış; büyük beğeni toplayan film boyunca karşısına çıkacağı söylenen tüm engelleri aşabileceğini “Dedim olabilir” sözleriyle yanıtlamıştı.

“Adım Adım Kendi Yolumuzda” serisi genç kadınlara hayallerine giden yolda ilham veriyor

Elidor’un Kendi Yolumuzda projesi kapsamında Toplum Gönüllüleri Vakfı (TOG) ve Uluslararası Kadın Araştırmaları Merkezi (ICRW) ile hazırladığı “Adım Adım Kendi Yolumuzda” video serisi, hayallerine giden bir yol planı yaratabilmeleri için ihtiyaç duyabilecekleri konularda genç kadınlara rehber bilgiler veriyor. Moderasyonunu Cansu Canan Özgen’in üstlendiği ve Gülse Birsel, Meriç Aral, Ece Çiftçi, Emine Yiğci, Dilara Gevrek, Mizgin Ay, Göze İşcan, Ebrar Karakurt gibi rol modellerin yer aldığı video serideki tüm içerikler, Elidor Türkiye Youtube hesabından ve kendiyolumuzda.com adresinden ücretsiz olarak sunuluyor.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen