Per. Mar 28th, 2024

Lady Gaga, MGM’in heyecanla beklenen House of Gucci filmi için Patrizia Reggiani’ye dönüşmüştü. Geçtiğimiz sene paparazzi Lady Gaga’yı farklı çekim noktalarında görüntüleyip heyecanı artırırken filmin ilk fragmanından sonra bir yenisi daha geldi! Yayınlanan yeni fragmanda Maurizio Gucci (Adam Driver) ile buluştuğunu gördüğümüz Lady Gaga, “Gucci’nin yeni kana ihtiyacı var.” diyor. Fragmanda ailesinin moda imparatorluğunu bir pasta ile karşılaştıran Maurizio Gucci, Lady Gaga’nın canlandırdığı Patrizia Reggiani’nin suikast planları ile öldürülmüştü.

Aklımızda hala “Lady Gaga neden Rus aksanı yapıyor?” “Bu yıl Oscar Ödülleri’nde ‘En İyi Kadın Oyuncu’ ünvanını Prenses Diana olarak Kristen Stewart mı yoksa Patrizia Reggiani olarak Lady Gaga mı kazanacak?” gibi sorular yankılanırken, yeni House of Gucci filmi fragmanı beklentimizi biraz daha yükseltti.

24 Kasım’da vizyona girecek olan ‘House of Gucci’ filmi, Sara Gay Forden’ın aynı isimdeki kitabından uyarlandı. Reggiani’nin nasıl ‘Kara Dul’ ünvanını aldığını ve eski eşi Gucci’yi ofisinin girişinde öldürtmesini konu alan ‘House of Gucci’ filmi, moda sektörünün en çok konuşulan sansasyonlarından birini dev ekrana taşıyor. Ridley Scott tarafından yönetilen bu yıldız dolu filmde Lady Gaga ve Adam Driver’ın yanı sıra Jared Leto ve Al Pacino gibi efsanevi isimler de var. Aşağıda ikinci fragmanı izleyebilirsiniz…

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen