Per. Mar 28th, 2024

MetLife Emeklilik ve Hayat, müşteri ihtiyaçlarına göre tasarlanmış, zengin içerikli ürünler sunmaya devam ediyor. MetLife, Geçmiş Olsun Ferdi Kaza Sigortası poliçe sahipleri ameliyat destek teminatı ile sağlığına kavuşurken mini check-up hizmetiyle de yıllık sağlık taramalarını yaptırabiliyor.

Türkiye’nin önde gelen ferdi kaza, hayat sigortası ve bireysel emeklilik şirketlerinden MetLife Emeklilik ve Hayat, müşterilerinin sadece zor zamanlarında değil, sağlıklı günlerinde de kullanabileceği, ihtiyaç ve beklentilerine göre ürünler geliştirmeye devam ediyor. Bu anlayış doğrultusunda hazırlanan Geçmiş Olsun Ferdi Kaza Sigortası ameliyat destek teminatı ve mini check-up hizmeti içeriyor.

Ameliyat destek teminatı sayesinde poliçe sahipleri ameliyat tutarları ne olursa olsun poliçede belirtilen teminat tutarı kadar ödeme alarak tedavi sürecine odaklanabiliyor. Ayrıca poliçede yer alan mini check-up hizmetiyle yıllık sağlık taramalarını yaptırabiliyor.

Geçmiş Olsun Ferdi Kaza Sigortası ve sunduğu avantajlar hakkında konuşan MetLife Emeklilik ve Hayat Genel Müdürü Deniz Yurtseven; “Müşterilerimizin hem sağlıklı günlerinde hem de zor dönemlerinde onları her açıdan iyi hissettirecek şekilde yanlarında olmayı arzu ediyoruz. Geçmiş Olsun Ferdi Kaza Sigortası ile müşterilerimizin zorlu geçen tedavi süreçlerinde ameliyat destek teminatı ile sağlıklarına odaklanmalarını istedik” dedi.

Geçmiş Olsun Ferdi Kaza Sigortası, ameliyat destek teminatı ile poliçede belirlenen tutarı öderken mini check-up avantajı ise MetLife müşterilerinin EKG’den kan tahlillerine kadar pek çok hizmetten yılda bir kez ücretsiz faydalanabilmesini sağlıyor. Mini check-up paketi dahilinde hekim tarafından sonuçların değerlendirilmesi, tek yönlü akciğer grafisi, EKG kalp elektrosu, tam kan sayımı, idrar tahlili, sedimantasyon, açlık kan şekeri, kolesterol taramaları yapılıyor. MetLife asistans hizmetlerinden yararlanmak için online randevu sistemi üzerinden ya da MetLife İletişim Merkezi’nden talepte bulunmak yeterli. Ayrıntılı bilgi için metlife.com.tr web sitesi ziyaret edilebilir.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen