Cum. Nis 19th, 2024

Pandemi, şık ve göz alıcı stilimizi unutup kendimizi stilde rahatlığa adadığımız bir süreç oldu. Haliyle, stilimizde bize eşlik eden en yakın arkadaşlarımız eşofman, kapüşonlular ve bol tişörtlerdi. Görünen o ki, pandemide bizi etkisi altına alan stilde konfor akımı hala bizimle! Özellikle sağlık krizinin getirdiği yan etkenlerle beraber, online satışa yöneldiğimiz dönemin yıldızı parlayan ürünleri aramıza geri döndü. Sosyal medya da trendi görünür kılanlar ise şüphesiz influencerlardı.

Sofia Coelho

Rahatlık teriminin moda ürünleri arasında en güzel karşılığı olan bol pantolonlar, bu seneki uçsuz bucaksız renk paletiyle her zamankinden daha canlı! Sonbaharın yapraklarını dökmesiyle, büyük kışlık ceketlerin içinde tercih ettiğimiz bol paçalarla, dışarıda da olsak rahatlığımızdan asla ödün vermiyoruz.

Sonia Lyson

Zamanımızın çoğunu evde geçirdiğimiz günlerde, internet üzerinden eşofman takımı satışlarında beklenen bir yükselişle karşılaştık. Bu takımlar neredeyse hepimizin vazgeçilmezi haline geldi. Evden sonra şimdi de sokaklarda gördüğümüz eşofmanlar, stilinde konforu göz ardı edemeyenlerin en büyük kurtarıcısı! Eşofman takımları, sneakers trendiyle bir araya geldiğinde görülmeye değer bir stil yankısı oluşturuyor.

Stilde konfor trendinin bir parçası olmak isterseniz, fotogalerimizi inceleyin.

1

Off-White, offwhite.com, 220 Euros

2

Adidas, adidas.com, 100 Euros

3

Reebok x Victoria Beckham, reebok.com, 160 Euros

4

Adidas, adidas.com, 175 Euros

5

Ganni, ganni.com, 145 Euros

6

Versace, versace.com, 530 Euros

7

Adidas by Stella McCartney, adidas.com, 120 Euros

8

MSGM, farfetch.com, 246 Euros

9

Thom Browne, farfetch.com, 810 Euros

10

Dolce and Gabanna, farfetch.com, 695 Euros

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen