Çar. Eyl 25th, 2024

Dijitalleşme, firmaların üretim sistemleri, müşteri beklentileri ve iş yapış süreçlerini dönüştürerek değiştirdi. Bu dönüşüm sayesinde üretimden, pazarlamaya dayanan hizmet seyahatimiz vakitten ve yerden bağımsız aksiyon alma kabiliyetlerimizle birlikte büyük kazanımlar elde etti.

Markalar dijital dönüşümün neresinde

Dijital dönüşüme katkılarda bulunan yazılım ve teknoloji firması Dijital Gen olarak; iş hayatını kolaylaştıran yazılım eserlerimiz ve hizmetlerimizle verimliliği arttırmayı hedefliyoruz. Akabinde gelecek dönüşümle birlikte şirketler yeni ve süratle gelişen teknolojinin imkanlarını kullanarak stratejilerini geliştirmeli ve gerekli operasyonel süreçlerini azamî verimlilikle geçirmelidirler.

Bu dönüşümün farkını anlayan ve dijital büyümeyi amaç haline getiren markalar muhtaçlık duydukları hakikat teknolojik tahlilleri süreçlerle harmanlayarak yeni iş modelleri geliştiriyor. Böylelikle mevcut pazarda dijital dönüşüme istikamet veren markalardan biri haline gelerek öncü olmayı başarıyorlar.

Dijitalleşme ömür biçimi haline gelecek!

Teknoloji hizmetleri ve yazılım eserleri ile iş yapış biçimlerini değiştirmeyi maksat edinen Dijital Gen, geliştirdiği tahlillerle markaların tam dijitalleşmesini destekliyor. Bu süreçte istikrarlı davranan markalar ise şirket kültürünü besleyerek dijitalleşmeyi yaşayış biçimleri haline getiriyor.

Dijital Gen’in geliştirdiği teknolojik tahliller tam da burada devreye giriyor. İş hayatını kolaylaştıran yazılım ve teknoloji hizmetleri konusuda süratle yol alan markalardan biri olarak Dijital Gen’in geliştirdiği özel eser ve hizmetler ise şu biçimde; Yapay zeka tahlilleri, 3D Hologram Fan teknolojisi, VR & AR tahlilleri, E-Gen (Mobil E-Ticaret), Gen2B (Bayi İdare Sistemi), GenBot (Online Sorgu), GenPort (Anlık Bilgi ve Raporlama), GenPoint (Saha İş Takip), GenCheck (Anlık Süreç Takip) ve GenWarn (Uyarı ve Öneri)

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen