Çar. Eki 16th, 2024

Arzum OKKA, İzmit’te Türk kahvesi tutkunlarını ağırlıyor. İzmit Belediyesi tarafından
4-6 Aralık tarihleri ortasında Cumhuriyet Parkı’nda gerçekleştirilecek
Türk Kahvesi Festivali’nde Arzum OKKA standına uğrayanlar; tam kıvamında,
enfes lezzette, bol köpüklü OKKA’lı Türk kahvesi tecrübesi yaşayacak.

Dünyaya Türk kahvesini sevdiren marka Arzum OKKA, 5 Aralık Dünya Türk Kahvesi Günü’nde Türk Kahvesi Festivali’nde kahveseverlerle bir ortaya geliyor. İzmit Belediyesi tarafından 4-6 Aralık tarihleri ortasında Cumhuriyet Parkı’nda düzenlenecek şenlikte Arzum OKKA, üç gün boyunca özel standıyla yer alacak. Türk kahvesini tüm dünyaya tanıtmayı kendine misyon edinen Arzum OKKA, şenliğe katılan davetlileri standında ağırlayarak onlara tam kıvamında, bol köpüklü Türk kahvesi tecrübesi yaşatacak. Şenlik kapsamında kahve tadımları, ikramlar, canlı müzik dinletileri, söyleşiler ve Türk kahvesi atölyeleri gerçekleştirilecek.

Çekirdekten Fincana standını gezme fırsatı

Türk Kahvesi Festivali’nin birinci gününde Cumhuriyet Parkı Sanat Galerisi’nde ‘Çekirdekten Fincana Türk kahvesi’ standı açılacak. Türk Kahvesi Kültürü koleksiyonuna sahip Beykent Üniversitesi Endüstriyel Tasarım Kısmı Lideri mimar Nihal Bursa ve Sürdürülebilir Akademi kurucusu Murat Sungur Bursa çiftine ilişkin yapıtların yer alacağı stant iki ay boyunca ziyaretçilerini ağırlayacak. Koleksiyonda 18, 19 ve 20. yüzyılın yarısına ilişkin kahve kavurma, öğütme aletleri, cezve, kahvedan, tepsi, lokumluk, su bardağı, ahşap kahve saklama kutuları, 19. yüzyıl gravürleri, kahve ve kahvehane kartpostalları sergilenecek.

“Daha çok beşere bu keyfi yaşatacağız”

Arzum İdare Heyeti Lideri Murat Kolbaşı, 500 yıllık Türk kahvesi kültürünü dünyaya yaymayı kendilerine misyon edinen bir marka olarak İzmit Belediyesi’nin organize ettiği Türk Kahvesi Festivali’nde Arzum OKKA ile yer almaktan büyük memnunluk duyduklarını söyledi. Kolbaşı; “Türk kahvesi keyfini daha çok beşere yaşatabilmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Bu doğrultuda Türkiye’nin ve dünyanın pek çok noktasındaki şenlikler ile özel etkinliklere katılarak kahveseverlerle buluşuyoruz. İzmit’te Türk Kahvesi Festivali’ndeki özel standımızda, üç gün boyunca özel tadım etkinlikleriyle Türk kahvesi meraklılarını ağırlamaktan büyük memnunluk duyacağız. Türk kahvesi keyfini tekrar tanımlayan, her seferinde okkalı, birebir enfes lezzet tecrübesini sunan Arzum OKKA ile yapılmış Türk kahvesinin tadına bakmak isteyenleri İzmit Türk Kahvesi alanındaki Arzum OKKA standımıza bekliyoruz” diye konuştu.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen