Pts. Tem 1st, 2024

Aydın’ın Sultanları, CEV Challenge Cup 8’li finaller çeşidinin birinci maçında Macaristan temsilcisi MCM Diamant Kaposvar’ı 3-0 mağlup etti.

CEV Challenge Cup’ta ülkemizi temsil eden Aydın’ın Sultanları, Avrupa kupalarındaki seyahatine galibiyet serisine devam ediyor. Norveç takımı Tromsö ve Bosna Hersek takımı Ok Gacko’yu eleyerek birinci 16’ya kalan Aydın Büyükşehir Belediyespor Bayan Voleybol Grubu, iki ayaklı tıbbın birinci maçında konutunda Macaristan temsilcisi 1. MCM Diamant Kaposvar’ı ağırladı. Sultanlar Macar ekine baht tanımadı ve maçı 3-0’lık net bir skorla kazandı.

Güzel oyun net skor
Seyirci takviyesini maçın birinci setinden itibaren ardına alan Aydın Sultanları, birinci sette güzel bir ortaya koyarak 25-19 kazandı. İkinci sette rakibine parkeyi dar eden Sultanlar, üstün bir oyun ile 10 sayı fark atarak seti 25-14 aldı. Maçın son setinde de maçtaki üstünlüğünü koruyan Sultanlar, 25-23’lük skor ile maçı tamamladı.

Başkan Çerçioğlu kadrosu tebrik etti
Avrupa kupalarında yoluna kayıpsız devam eden gruba duydukları inançlı yineleyen Aydın Büyükşehir Belediye Lideri Hasret Çerçioğlu, daha evvel final oynadıkları kupayı bu yıl kazanmak istediklerini belirterek, üstün bir oyunla maçı olmasını bilen oyuncuları ve teknik heyeti tebrik etti.

Rövanş 14 Aralık’ta
Turun ikinci müsabakası 14 Aralık’ta Macaristan’ın Kaposvar kentinde oynanacak. Aydın’ın Sultanları bu maçı da kazanması halinde kupada çeyrek finale yükselmiş olacak.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen