Çar. Tem 3rd, 2024

Türkiye’nin Hepsiburadası bayanların hayatın her alanında alanda olması için attığı adımların bir devamı olarak Galatasaray Spor Kulübü ile yeni bir işbirliğine imza atıyor. Galatasaray Hepsiburada Bayan Futbol Ekibi yeşil alanlara fark yaratmak için çıkıyor.

Ticaretin dijitalleşmesine öncülük etmek ve sürdürülebilir bir ekonomik büyüme için girişimcilikten istihdama, eğitimden sanata bayanların her alanda “sahada olması” için çalışan Türkiye’nin Hepsiburadası, Galatasaray Bayan Futbol Takımı’nın isim sponsorluğunu üstlenerek kıymetli bir iş birliğine imza atıyor. Hepsiburada, bu dönem yine kurulan Galatasaray Spor Kulübü Bayan Futbol Ekibine ismini veriyor ve ekibin ismi Galatasaray Hepsiburada Bayan Futbol Kadrosu oluyor. Hepsiburada ile Galatasaray Spor Kulübü’nün birliktelikleri, 7 Aralık Salı günü atılan imzalarla resmiyet kazandı.

Ali Sami Yen Spor Kompleksi Nef Stadyumu’ndaki imza merasimi, Hepsiburada Strateji Küme Lideri Keyifli Erturan ile Galatasaray Spor Kulübü İkinci Lideri Ali Polat Bengiserp ve Galatasaray İdare Konseyi Üyesi Başak Karaca’nın iştirakiyle gerçekleştirildi.

Mutlu Erturan: Bayanlar ve kız çocuklarının spora katılmasını destekliyoruz

İmza merasiminde konuşan Hepsiburada İş Geliştirme Küme Lideri Memnun Erturan, başlattıkları işbirliğinin bu güne kadar attıkları adımların bir devamı olduğunun altını çizerek şunları söyledi: “Kurucumuzun başarılı bir bayan teşebbüsçü olmasından gurur duyuyoruz. Bayanların işgücüne, ticarete, eğitime, sanata, spora iştirakini; hasılı bayanların, hayatın her alanında “sahada” olmasını kurulduğumuz günden bu yana destekliyoruz. Bunun istikrarlı bir ekonomik büyüme ve toplumsal gelişim için bir gereklilik, bir mecburilik olduğunu düşünüyoruz. Artık de bayanların hayatın her alanında “sahada olması” için attığımız adımları, Türkiye’nin en esaslı spor kulüplerinden Galatasaray Spor Kulübü ile yaptığımız bu işbirliği ile yeşil alanlara taşıyoruz. Galatasaray Hepsiburada Bayan Futbol Kadrosunun İsim Sponsoru olarak markamızı da bu şahane ekibe isim olarak veriyoruz. Böylelikle bayanların ve kız çocuklarının spora iştiraklerini desteklemeyi hedefliyoruz. Bu adımı Türk futbolunun mihenk taşlarından olan Galatasaray Spor Kulübü ile başlatmaktan ötürü ayrıyeten memnunuz. İşbirliğimiz iyi olmasını diliyorum.”

Galatasaray İkinci Lideri Ali Polat Bengiserp ise: “Kadınların Galatasaray içindeki varlığına her vakit inandık ve güvendik. Galatasaray Bayan Basketbol, Galatasaray Bayan Voleybol grubundan sonra değerli bir eksiğimiz olan Galatasaray Bayan Futbol kadrosunu yarattık. Bu süreçte destekçiler bizler için çok kıymetli ve isim sponsorumuz Hepsiburada’ya teşekkür ediyorum. Galatasaray’ın bu imkana sahip olmasına ve ismimizi birlikte kullanmanın memnunluğunu yaşıyoruz. Süperlig’e girecek Galatasaray Hepsiburada Bayan Futbol grubumuza güveniyor ve muvaffakiyetler diliyorum.” dedi.

Galatasaray İdare Şurası Üyesi Başak Karaca, bayanların desteklenmesi konusundaki hassasiyete dikkat çekerek, “Hepsiburada’nın bayanları destekleyen çalışmaları ile her vakit öne çıkan çıkıyor. Galatasaray’ın muteber, ilham veren, kıymet katan, cüret bedelleriyle Hepsiburada markasının bedelleri çok hoş örtüşüyor. Hepsiburada Galatasaray Hepsiburada Bayan Futbol Takımı’nın da büyük bir muvaffakiyete imza atacağına inanıyoruz.”

Hepsiburada, bayanların alanda olması için çalışıyor.

Başarılı bir bayan teşebbüsçü olan Hepsiburada Kurucusu ve İdare Heyeti Lideri Hanzade Doğan’ın vizyon ve ideolojisiyle, Türkiye’de bayanların iktisada iştiraklerini desteklemek için çalışmalar yürüten Hepsiburada, bu bağlamda en güçlü takviyesini 2017’de hayata geçirdiği Teşebbüsçü Bayanlara Teknoloji Gücü Programı ile verdi. Bu program kapsamında, bugüne kadar 24 bin teşebbüsçü bayan, 65 bayan kooperatifi ve 15 sivil toplum kuruluşuna takviye oldu. Teşebbüsçü bayanlar ve bayan kooperatiflerine eser geliştirme, markalaşma ve finans üzere 9 farklı kolda eğitimler sunan proje ile, Hepsiburada’nın iş ortakları ortasında bayanların oranı 6’dan 25’e yükseldi.

Hepsiburada, hayatın her alanında olduğu üzere sanatta da bayanların varlığının güç kazanmasına dayanak olmak için, yeni platformu SanatBurada ile 16. Contemporary İstanbul kapsamında 15 bayan sanatkarın yapıtlarından oluşan Akrasia Sergisi’nin mesken sahipliğini yaptı. Hepsiburada çalışanlarının yaklaşık 50’si bayanlardan oluşuyor.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen