Cum. Eki 11th, 2024

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı, vatandaşların ulaşım imkânlarından daha rahat yararlanabilmesi için sınır güzergâhlarında değişiklik yapıyor. Bu kapsamda 2 farklı hatta güzergâh değişikliği ve birleştirme süreci yapılırken, 1 yeni sınır vatandaşların hizmetine sunuldu.

406 VE 417 NO’LU SINIRLAR BİRLEŞTİ

Ulaşım Dairesi Başkanlığı, 406 no’lu İnönü-Sırasöğütler çizgisi ile 417 no’lu Gebze Marmaray İstasyon-Huzurkent çizgisinde birleşime gitti. 406 sınır kodu ile yeni hizmete başlayacak olan çizgi Huzurkent ile Sırasöğütler ortasında hizmet verecek. 406 no’lu sınır hem gidiş hem de dönüş tarafında İbrahimağa Caddesini kullanabilecek.

418 NO’LU HATTA GÜNCELLEME

406 ve 417 no’lu çizgilerin birleştirilerek hem gidiş hem de dönüş tarafında İbrahimağa Caddesini kullanacak olması sebebiyle 418 nolu çizginin da dönüş istikameti güncellendi. 418 no’lu çizgi Issıkgöl Caddesinden hizmet verecek halde yine düzenlendi. Yeni düzenlemeler 02 Aralık 2021 Perşembe günü itibariyle geçerli olacak.

431 NO’LU İSTASYON–KİRAZPINAR SEFERLERİ BAŞLIYOR

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, 02 Aralık tarihinden itibaren 431 no’lu hatta seferlere başlıyor. Perşembe günü itibariyle Gebze Marmaray İstasyonu ve Kirazpınar Mahallesi ortasında ekspres bir toplu taşıma sınırı hizmet vermeye başlayacak. 431 no’lu çizgi Kirazpınar Mahallesi içerisinde Emlak Konutları 1., 2. ve 3. etap ile TOKİ konutlarına girerek vatandaşların Gebze ilçe merkezine daha süratli bir halde ulaşımını sağlayacak.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen