Cts. Eki 12th, 2024

Gölcük Belediyesi takımları, hoş havaları fırsata çevirerek muhtaçlık olan alanlarda asfalt çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Yaz aylarının başında havaların hoş gitmesi halinde asfalt çalışmalarını aralıksız sürdüreceklerini söyleyen Gölcük Belediye Lideri Ali Yıldırım Sezer, kelamını yerine getiriyor. Aralık ayına girilmesine karşın hoş havayı fırsata çeviren Gölcük Belediyesi takımları, Lider Sezer’in talimatlarını yerine getirerek asfalt serim çalışmalarına devam ediyorlar. Bu kapsamda gruplar son olarak Günsazak Caddesi’nde başlattıkları asfalt serim çalışmasını da tamamladılar.

YOLLAR ÇAĞDAŞ GÖRÜNÜME KAVUŞTU

Asfalt çalışmalarının sürdüğü alana giderek incelemelerde bulunan Gölcük Belediye Lideri Ali Yıldırım Sezer, “Tarihler 1 Aralık gününü göstermesine karşın, hoş havaları fırsata çevirerek, ilçemizin yollarını elden geçirmeye devam ediyoruz. Gruplarımızın yaptığı çalışma ile Günsazak Caddesi asfaltlanarak çağdaş bir görünüme kavuştu. Kocaeli Büyükşehir Belediye Liderimiz Sayın Doç.Dr.Tahir Büyükakın’a ve özveri ile çalışan mesai arkadaşlarıma çok teşekkür ederim” dedi.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen