Cts. Eki 12th, 2024

CMYLMZ – DIAMOND SEÇKİNE PLATINUM PLUS // 13 ARALIK// TURKCELL SAHNESİ // 20.00

Dünyanın dört bir yanında 5.000’in üzerinde stand-up gösterisi gerçekleştiren Cem Yılmaz, CMYLMZ – Diamond – Seçkine – Platinum – Plus gösterisinin yeni dönem şovları ile Aralık ayında tekrar Güçlü PSM seyircisiyle buluşmaya hazırlanıyor.

Kapı Açılış: 19.00

CMYLMZ-Diamond-Elite-Platinum-Plus: 20.00

Bilet Fiyatları:

1. Kategori – Genel Satış: 440,00 TL

2. Kategori – Genel Satış: 352,00 TL

3. Kategori – Genel Satış: 302,50 TL

4. Kategori – Genel Satış: 253,00 TL

5. Kategori – Genel Satış: 198,00 TL

6. Kategori – Genel Satış: 148,50 TL

İBRAHİM SELİM İLE BU GECE // 13 – 20 ARALIK // 100 STUDIO & PSM ONLINE // 20.30

YouTube’un en sevilen Late Night programı “İbrahim Selim ile Bu Gece”, Türkiye ve gündeme dair mevzularıyla farklı ilgi alanlarındaki sürpriz konuk sanatkarları ağırlamaya devam ediyor. “İbrahim Selim ile Bu Gece” programı dönem boyunca her Pazartesi 100 Studio’da izleyici ile buluşurken program Şiddetli PSM’nin YouTube kanalından da kaçırdığınız kısımları izleme fırsatı sunuyor!

Bilet Fiyatları:

Genel Satış Fiyat: 154,00 TL

Öğrenci Fiyat: 66,00 TL

Balkon Fiyat: 99,00 TL

Online Program Bileti Fiyat: 27,50 TL

TOZ // 15 ARALIK // 100 STUDIO // 19:00-21:00

Sokakların da anne babasıyla yaşadığı meskenin içi üzere huzursuz olduğu vakitlerden geçerek büyüyen, kendi yolunu bulan genç bir bayan… Hoşlar hoşu konut bayanı bir anne ile titiz avukat bir babanın tek kızı: Handan! Karşımıza yetişkin bir bayan olarak çıkan Handan’la tanıştığımızda; o, çocukluğundan bugüne uzanan bir öyküye çoktan dalıp gitmiş olacak. Handan’ın ve onun hafızasından çıkıp gelen annesi Feri’nin hikayesi, 1960’lardan bugüne uzanan bir anlatıya yerleşiyor. Murat Mahmutyazıcıoğlu’nun kaleminden çıkan ve çok bireyle kesişen tek kişilik bayan oyunu “Toz”, Hira Tekindor’un rejisi ve Zerrin Tekindor’un büyüleyici performansıyla Aralık ayı boyunca Şiddetli PSM’de tiyatroseverlerle buluşmaya hazırlanıyor.

Bilet Fiyatları:

1. Kategori- 187.00 TL

2. Kategori- 93.00 TL

EVLİLİKTEN SAHNELER // 14 ARALIK // 100 STUDIO // 20.30

10. evlilik yıldönümlerini kutlamak üzere olan ülkü bir çift görünümündeki iki çocuk sahibi keyifli bir çiftin; bir çeşit sığınak olarak kurdukları evliliklerinin kimi devirlerini yakından izleme fırsatını bulacak olan seyirci, görünürde kusursuz olan bu çiftin sevgi, nefret, dilek, tekeşlilik, özgürlük, iletişimsizlik üzere kavramlarla uğraş edişlerini yakından gözlemleyecek. Evlilikten Sahneler birden fazla vakit bayan ve erkek kimliğinde değerli dönüşümlere yol açan ve onu biçimlendiren bir çerçeve haline gelen evliliği oyunun merkezine koyuyor. “İki insan bir ömür bir ortada yaşayabilir mi?”, “Aile nedir?”, “Şefkat nedir?”, “Aşk nedir ne değildir?” sorularına cevap arayan Evlilikten Sahneler’de Ece Dizdar ve Öner Erkan’ın yanı sıra Kayhan Berkin, Pınar Göktaş ve Naz Buhşem de rol alıyor. Sinemanın ölümsüz isimlerinden Ingmar Bergman’ın kült sinemasından, ödüllü oyuncu ve direktör Kayhan Berkin rejisiyle sahneye uyarlanan Versus Tiyatro ve Kuvvetli PSM ortak imali Evlilikten Sahneler, Aralık ayı boyunca Şiddetli PSM’de seyirciyle buluşmaya hazırlanıyor.

Bilet Fiyatları:

1. Kategori Fiyat: 121,00 TL

2. Kategori Fiyat: 88,00 TL

Öğrenci Fiyat: 55,00 TL

KAAN SEKBAN SAÇMALAR // 13 – 14 – 20 ARALIK // TURKCELL PLATINUM SAHNESİ // 20:30

10 yıl boyunca kurumsal hayatta bir plaza insanı olarak çalıştıktan sonra yurt dışında oyunculuk eğitimi alıp beyaz yakalı hayata veda eden Kaan Sekban, plaza hayatından cast ajanslarına, beyaz yaka dramlarından toplumsal medyadaki davranış bozukluklarına uzanan kahkaha dolu gösterisi ve kendine has üslubuyla Aralık ayında Kuvvetli PSM’de!

Bilet Fiyatları:

1. Kategori – 180,00 TL

2. Kategori – 150,00 TL

3. Kategori – 140,00 TL

4. Kategori – 120,00 TL

5. Kategori – 100,00 TL

NİLÜFER VERDİ TRIO // 16 ARALIK PERŞEMBE // touché // 21:00

Nilüfer Verdi, Yarkın Tuncer ve Fırtına Kıral dan oluşan bu trio alışılagelmiş caz standartlarının dışına taşan bir repertuar sergiliyor. Çok değerli saydıkları caz müzisyenlerine ilişkin kendilerinin de çok sevdiği besteleri kendi yorumları ile çalıyor ayrıyeten Nilüfer Verdi’ye ilişkin orjinal besteleri de repertuarlarında barındırıyorlar. Daima tıpkı repertuarı dinlemek zorunda kalmış caz dinleyicisine yeni bir soluk getireceği ve değişik bir atmosfer yaratacağı kesin olan bu manalı gece touché’de!

Kapı Açılışı: 19:30

Etkinlik Başlangıç: 21:00

Bilet Fiyatları:

Genel Satış Fiyat: 88,00 TL

LOKALİZE : DİLAN BALKAY ALBÜM LANSMAN // 17 ARALIK CUMA // 100 STUDIO // 21:00

Zorlu PSM’nin şimdiki müziğin farklı seslerini bir ortaya getirdiği Lokalize serisinde Dilan Balkay KUYU albümünün lansmanıyla 17 Aralık akşamı 100 Studio Sahnesi’nde!

2016 yılından bu yana alternatif sahneden birçok müzisyene trompetiyle eşliğinden, yayınladığı tekliler ve kolaborasyonlara, geniş bir müzik yelpazesiyle tanıdığımız Dilan Balkay, geçtiğimiz ekim ayında birinci albümü ‘KUYU’yu yayınladı.

‘KUYU’, Dilan’ın bestelerini enstrümanistlik seyahati boyunca kesesinde biriktirdiği müzikal yaklaşım ve fikirlerin süzgecinden geçirdiği, kesimleri bir kalıba sıkıştırmak yerine özlerini bulmaya çalıştığı bir albüm. Tıp hudutlarının uygunca bulanıklaştığı bu periyotta, Dilan da birden fazla rengin ve çeşidin köşesinden tutuyor ‘KUYU’yla.

Kapı Açılış: 20:00

Dilan Balkay: 21:00

Bilet Fiyatı: 88 TL

KAAN BIYIKOĞLU PLAYS THELONIOUS MONK, FEATURING SİBEL KÖSE // 17 ARALIK CUMA // touché // 21:00

Swing, blues, lirik balad ve Afrika’nın ritmik mirasını son derece ferdî lisanla harmanlayan Thelonious Monk, yirminci yüzyılın en özgün ve heyecan verici müzik külliyatlarından birisini yaratmıştır. Bir ortaya gelmeleri olanaksızmış üzere görünen ahenk ve uyumsuzluk, gelenek ve yenilik, yalınlık ve zenginlik, folklor ve kozmopolitlik, romantik şiirsellik ve gözüpek mizah üzere zıt his ve sözlerin bileşimi Monk’un müziğinin dayanılmaz cazibesini oluşturur.

Piyanist Kaan Bıyıkoğlu liderliğinde Türkiye’nin seçkin müzisyenlerinin iştirakiyle, çağdaş cazın baş mimarlarından Thelonious Monk’u özel bir konserle touché’de anıyoruz.

Kapı Açılışı: 19:30

Etkinlik Başlangıç: 21:00

Bilet Fiyatları:

Genel Satış Fiyat: 88,00 TL

WOODKID // 17 ARALIK CUMA // TURKCELL SAHNESİ // 21.30

Fransız müzisyen, dizayncı ve direktör Yoann Lemoine, öbür bir deyişle Woodkid, 17 Aralık akşamı farklı sesleri takip eden müzikseverlerle Kuvvetli PSM’de buluşuyor. Müziğini, “Sesleri manzaralara, imgeleri sese çevirmeyi seviyorum. Bu sisteme ‘çeviriler’ diyorum. Ekseriyetle kitaplarda yahut internette bulduğum referanslar üzerinden edindiğim vizyonlara dayalı bir modül oluşturuyorum ve yalnızca bu imgelerin yarattığı hisler üzerinde çalışıyorum. ” kelamlarıyla anlatan Woodkid, Kuvvetli PSM performansında 7 yılın akabinde 2020’de yayınladığı ikinci albümü S16’daki kesimlerine da yer verecek. Turkcell Sahnesi’nde hem görsel hem de işitsel tecrübe yaşatacak Woodkid, 17 Aralık Cuma akşamı Şiddetli PSM’de!

Bilet fiyatları:

Ön Satış: 165,00 TL

Öğrenci: 121,00 TL

18 Yaş Altı – Uzak Görüş: 121,00 TL

Engelsiz Erişim: 121,00 TL

SOPHIE HUNGER // 18 ARALIK CUMARTESİ // 100 STUDIO // 21.00

Bu yıl içerisinde Caroline International etiketiyle eleştirmenlerce övülen yeni albümü ‘Halluzinationen’i yayınlayan Sophie Hunger, Le vent nous portera, Derfi di hebe, Ich liebe Dich ve Faber üzere sevilen bir çok kesime da imzasını attı. ‘Halluzinationen’, Berlin merkezli, İsviçreli müzikçi, multi-enstrümentalist ve sinema bestekarı Hunger’ın yedinci stüdyo albümü olarak kayıtlara geçti. 2002 yılından bu yana folk-pop ve blues alanlarında çalışmalarını sürdüren müzikçi, kelam muharriri, sinema bestekarı ve multi-enstürmantalist Sophie Hunger’ın 18 Aralık akşamı 100 Studio’da gerçekleşecek performansına şahit olmak için yerinizi şimdiden ayırmayı unutmayın.

Kapı Açılış: 20.00

Sophie Hunger: 21.00

Bilet fiyatları:

Genel Satış Fiyat: 137,50 TL

Öğrenci Fiyat: 99,00 TL

BARBAROS AROUND THE WORLD // 18 ARALIK CUMARTESİ // touché // 21:00

Kasım’da başlayan ve Mart sonuna kadar farklı konseptler sunacak olan Barbaros, “One Night Paris” konsepti ile en özel Fransızca müziklerden oluşan repertuvarını sunarken, “All Time Classics” ile müzik tarihinin en sevilen müziklerini, “Divas & Divos” ile dünyanın en ikonik sanatkarlarının yapıtlarını, “Italian Nights” ile İtalyanca unutulmaz müzikleri seslendirirken, “Voyage en Méditerranée” ile dinleyenlere Akdeniz’de bir müzik çeşidi yaptıracak. Barbaros, 18 Aralık’ta touché’de, All Time Classics’te, tüm vakitlerin en sevilen müziklerinden sunduğu seçki ile dinleyenlere dünya müziğinin kapılarını ortalarken, Türkçe, Fransızca, İngilizce, İtalyanca, İspanyolca müziklerin da yer aldığı farklı lisanlardaki geniş repertuvarı ile müzik tarihinin en sevilen yapıtlarını seslendirecek. Barbaros, müzikseverleri dünya müziğinin en keyifli müzikleriyle müzik dolu bir seyahate çıkarmak için 18 Aralık’ta touché’de!

Bilet Fiyatları:

Genel Giriş: 132 TL

TİMSAH ATEŞİ // 18 ARALIK // TURKCELL PLATINUM SAHNESİ // 20:30

Çolpan İlhan & Sadri Alışık Tiyatrosu & Piu Entertainment iş birliği ile hayata geçirilen, zıt kutuplarda yaşayan iki kız kardeşin babalarıyla yaşadıkları çalkantılı hayatı mevzu alan, başrollerini Funda Eryiğit, Hazar Ergüçlü ve Kubilay Tunçer’in paylaştığı Timsah Ateşi Şiddetli PSM’de izleyicilerle buluşuyor. Direktörlüğünü Mehmet Ergen’in üstlendiği oyun, 2019 yılında Edinburgh Fringe Tiyatro Festivali’nin en sevilen birinci üç oyunu ortasında yer aldı. 1989 yılında Kuzey İrlanda’da geçen kıssa, sevgisiz bir Katolik konutu, kötürüm bir baba, işlemediği bir hata yüzünden 8 yıl mahpus yatan asi bir kız Fianna (Hazar Ergüçlü) ile dindar ablası Alannah’ın (Funda Eryiğit) öyküsünde, temposu bir an bile olsun düşmeyen, sürreal, grotesk bir kara güldürü Turkcell Platinum Sahnesi’nde seyirciyle buluşacak.

Bilet Fiyatları:

1. Kategori- 235.00 TL

2. Kategori- 185.00 TL

3. Kategori- 145.00 TL

4. Kategori- 115.00 TL

AŞK GEÇMİŞİM // 19 ARALIK // TURKCELL PLATINUM SAHNESİ // 20.30

Kurumsal bir şirkette yeni işe giren Tom’un aşk hayatı tam bir fiyaskodur. Birebir şirkette çalışan Amy’nin de ondan kalır yanı yoktur. İş çıkışı bir şeyler içmeye çıkarlar ve o gece yaşadıkları tek gecelik alaka sonucunda ikisi de kendini istemediği fırtınalı bir bağın içinde bulur. Eski ilgilerinin hayaletlerinden kurtulmak, kendi yaralarını sarıp gerçek aşka ulaşmak onlar için hiç kolay olmasa da bu iki yalnız kalp sonunda birbirleri için çarptığını fark edebilecek mi? Tatlı Ekşi Tiyatro’nun birinci imali olan, direktör koltuğunda Tuğrul Tülek’in oturduğu ve Şebnem Bozoklu, İstek Kocaoğlu ve Melisa Doğu’nun başrolleri paylaştığı 2019-2020 döneminin en ilgi gören oyunlarından biri olan “Aşk Geçmişim” Şiddetli PSM’de tekrar izleyicilerle buluşuyor.

Kapı Açılış: 20.00

Aşk Geçmişim: 20.30

Bilet Fiyatları:

1. Kategori Fiyat: 198,00 TL

2. Kategori Fiyat: 132,00 TL

ANNEKE VAN GIERSBERGEN // 19 ARALIK PAZAR // 100 STUDIO // 21:00

Hollanda’nın hoş yüzlü melek sesli rock müzik ozanı Anneke Van Giersbergen uzun bir ortadan sonra üç kentte birden ülkemizdeki sevenleriyle buluşacak; Aralık ayında 100 Music konserleri dahilinde İstanbul’da Kuvvetli PSM 100 Studio sahnesinde olacak.

2000’li yıllarda The Gathering kümesinin çarpıcı vokali olarak dünyaca tanınan müzisyen 2007 yılından beri solo ve ortak çalışmalarıyla Avrupa metal sahnesinin elbet en üretken isimlerinden.

Birçok projede Devin Townsend, Ayreon, Within Temptation, Anathema, Lawn, Farmer Boys, Napalm Death, Moonspell, Novembers Doom üzere isimlerle çalışan ödüllü sanatçı, hem eleştirmenler hem de hayranları tarafından beğeniyle karşılanan son albümünü sevenleriyle canlı olarak paylaşacağı ‘Darkest Skies’ tipi için önümüzdeki aylarda yollarda olacak.

‘The Darkest Skies Are The Brightest’, Anneke’nin mesleğindeki 23. albümü. Lirik ve müzikal olarak akustik gitarlar, yaylılar, nefesli orkestra, perküsyon ve Anneke’nin hipnotik vokal armonileriyle bezeli büyüleyici müzikleri ve ferdî zorluklarla karşılaştığımızda, hayatın en büyük sorularına karşılık bulmaya yöneldiğimiz fikrine gönderme yapan ismiyle albüm, sanatkarın mesleğinin en olgun kaydıyla ruhunu çırılçıplak ortaya koyuyor.

Kapı Açılış: 20:00

Anneke Van Giersbergen: 21:00

Bilet Fiyatları;

1. Periyot: 192.50 TL

MARIZA // 19 ARALIK PAZAR // TURKCELL SAHNESİ // 21.00

BBC ‘nin “Avrupa’nın En Güzel Sanatçısı” mükafatını üst üste 3 kere ülkesi Portekiz’e kazandıran ve Grammy Ödülleri’ne aday gösterilen birinci Portekizli sanatçı olmasının yanı sıra ismini dünya müziğinin divaları ortasına yazdırarak tüm dünyada dinleyenlerine müzikal bir seyahat yaşatan Mariza, 19 Aralık akşamı Güçlü PSM’de kaçırılmayacak bir konser vermeye hazırlanıyor.

Portekiz Devleti tarafından Portekiz kültürünü yurtdışında en âlâ temsil eden sanatçı unvanı alan Mariza, 1999 yılında efsanevi Fado müzikçisi Amalia Rodrigues’in ismini taşıyan Vakıf tarafından “Fado’nun Sesi” unvanını aldı. Büyüleyici sesi, zarafeti ve güçlü sahnesiyle fado müziğinin dünya çapında en tesirli isimlerinden olan Mariza, gerçekleştirdiği her performansıyla dinleyenlerini melankoli ile huzur ortasında sürüklemeyi başarıyor. Bu unutulmayacak performansa şahit olmak için yerinizi şimdiden ayırmayı unutmayın.

Kapı Açılış: 20.00

Mariza: 21.00

Bilet fiyatları;

1. Kategori Fiyat: 495,00 TL

2. Kategori Fiyat: 385,00 TL

3. Kategori Fiyat: 291,50 TL

4. Kategori Fiyat: 187,00 TL

Zorlu PSM’de Fiziki Uzaklık & Hijyen Tedbirleri

Etkinliğe giriş aşı kartı yahut PCR testi ile olacak

Etkinliğe iştirak için girişte HES uygulaması üzerinden aşı kartı gösterilmesi yahut azami 48 saat evvel yapılmış negatif sonuçlu PCR testi zaruriliği bulunuyor. T.C Sıhhat Bakanlığı tarafından belirlenen aşı takvimini tamamlamış şahıslar, son aşı tarihlerini takip eden 14. günden itibaren, Covid-19 geçirmiş şahıslar ise izolasyon süreçlerinin tamamlanmasından itibaren 180 gün müddet ile aktifliğe girebilecekler. Kişi hastalığı geçirmemiş yahut aşılı değil yahut negatif PCR testi yok ise aktifliğe katılmasına müsaade edilmeyecek.Sanatseverlere steril ve inançlı bir tecrübe ortamı yaratmak için yönetmeliklerde yer alan kuralları harfiyen uygulayan Güçlü PSM; aldığı tedbirler çerçevesinde ateş ölçümü, fiziki uzaklık kuralları, dijital bilet, temassız ödeme, ileri teknoloji hijyen ve dezenfektasyon uygulamalarına devam ediyor. Günlük rutin paklık süreçlerinin yanı sıra sistemli olarak profesyonel takımların takviyesiyle dezenfekte de edilen Kuvvetli PSM, yakın vakitte hayata geçirdiği dijital bilet uygulaması ile de sanatseverleri etkinliklerle buluşturmak için gereken bütün kolaylıkları sağlamayı sürdürüyor. Hem Kuvvetli PSM içinde hem de şov salonlarındaki klima santrallerinde 100 taze hava ile çalışan, virüs ve bakterilere karşı korunmada en tesirli yol olarak öne çıkan UVC (Ultraviyole) teknolojisi kullanılmaktadır.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen