Sal. Nis 30th, 2024

Son derece başarılı iki sezonun ardından Hacks, bir kez daha geri dönüyor. Jean Smart ve Hannah Einbinder’ın komedisinin ikinci sezonu, 2022 Emmy Ödülleri’nde “En İyi Komedi Dizisi” ve Smart için “Komedi Dizisinde En İyi Kadın Oyuncu” da dahil olmak üzere toplam 17 adaylık kazandı. HBO Max Orijinal İçerik Başkanı Sarah Aubrey, yenileme hakkında yaptığı açıklamada; “İzleyicilerden ve basının tepkisinden çok memnunuz ve bu muhteşem, eğlenceli, hareketli şovdan daha fazlasını sunmaktan mutluluk duyuyoruz” dedi.

Dizinin yaratıcısı Paul W. Downs, “Bunun, anlatmak istediğimiz daha büyük bir hikayenin sadece ikinci bölümü gibi hissediyoruz. Ve şovu başlattığımızda, aslında dizinin biteceği yeri belirledik; bu da 2. sezonun 8. bölümünde gördüğünüz gibi değil.”

“Bu iki kadını gelecekte ne bekliyor?” sorusunu cevaplayacak üçüncü sezon, Deborah ve Ava’yı geleceğe doğru takip edecek. Hacks’in üçüncü sezonunun 2023’te geleceği doğrulandı; önceki mevsimlere dayanarak, muhtemelen ilkbaharda görmeyi bekleyebiliriz.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen