Per. Eki 10th, 2024

Gölcük Belediye Lideri Ali Yıldırım Sezer, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle yaptığı açıklamada: “3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nü bir kutlama gününden fazla; engelli vatandaşlarımızın yaşadıklarını manaya ve bu minvalde bizlerin de hayatlarını gözden geçirmesi gereken bir farkındalık günüdür. Hepimizin engelli adayı olduğunu unutmamalıyız.

Engelli vatandaşlarımızın toplumsal ömür içinde yer almalarını sağlama, gereksinimlerini güzel manaya ve onlara mevcut kaideler içinde en güzel ortamı hazırlama sorumluluğu ile hareket etmeliyiz. Bayan ve çocuklarımız için olduğu üzere engelli hemşehrilerimiz için de müspet ayrımcılık yapılması gerektiğini düşünüyoruz.

Gölcük Belediyesi Manisiz Ömür Merkezimizde, Gölcük Engellilerle Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Liderimiz Sayın Hasan Bat ve idaresinin fedakar çalışmalarıyla, engelli kardeşlerimizin de azmiyle, toplumun öbür kesitlerinde olduğu üzere; sportif, kültürel ve sanatsal başarılara imza atabilmeleri, bizleri ziyadesiyle memnun etmektedir.

Bugüne kadar olduğu üzere; önümüzdeki süreçte de engelli vatandaşlarımızın hayatlarını kolaylaştıracak, karşılaştıkları manileri ortadan kaldıracak, sıkıntılarının tahliline katkı sağlayacak çalışmaların öncüsü olmaya, bu bahiste kentimizin tüm dinamiklerince yürütülen çalışmalara da azami dayanak sağlamaya devam edeceğiz.

Korona Virüs önlemleri nedeniyle bir ortaya gelememekten derin hüzün duyduğum ve yol arkadaşlarım olarak gördüğüm çok pahalı engelli kardeşlerim ve büyüklerimin 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nü en kalbi hislerimle tebrik ediyor, kendilerine sağlıklı, keyifli ve huzurlu günler diliyorum” dedi.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen