Çar. Eki 16th, 2024

Lüks ve asaletin görkemli bir ihtişamda birleştiği, tarihi 17. yüzyıla dayanan Çırağan Sarayı ve Türkiye’nin kıymetli pahalarını özel koleksiyonlarına taşıyan Karaca süper bir iş birliğine imza attı. Çırağan Sarayı’nın online alışveriş sitesi Çırağan Palace Shop’un logosundan yer alanOsmanlı sanatının iz bırakmış figürlerinden biri olan tavus kuşu ve kanatlarında tarihin en değerli motiflerinden laleden ilhamla Çırağan Sarayı ve Karaca eşsiz bir koleksiyon hazırladı.

Türkiye’nin değerli bedellerini gelecek jenerasyonlara ve dünyanın farklı noktalarına taşımak gayesiyle ayrıcalıklı iş birlikleri gerçekleştiren Karaca; dünyaca ünlü Çırağan Sarayı ile birlikte uzun müddettir üzerinde titizlikle çalıştığı özel koleksiyonu tüketicinin beğenisine sundu.

Çırağan Sarayı’nda gerçekleştirilen özel davet ile iş birliğinin çıkış noktası anlatılırken koleksiyonun eşsiz kesimleri birinci defa tanıtıldı. Davete iş dünyasından ve cemiyet hayatından pahalı isimler katıldı. Karaca Küme CEO’su Fatih Karaca ve Çırağan Palace Kempinski İstanbul Genel Müdürü ve Kempinski Residences Türkiye Bölge Yöneticisi Ralph Radtke mesken sahipliğinde yapılan davete Avukat Altın Mimir, influencer His Gülşen, Hande Gülşen ve Yasemin Öğün, KAGİDER İdare Konseyi Lideri Emine Fazilet, Hırvatistan İstanbul Başkonsolosu Ivana Zerec, Pegasus Hava Yolları Genel Müdürü Mehmet Nane, Aysha Mecmuası Kurucusu Pınar Erez, Karadeniz Holding İdare Şurası Üyesi Selma Akdoğan, yazar& rehber Saffet Emre Tonguç, müellif Serda Büyükkoyuncu, Twigy İdare Şurası Lideri Sinan Öncel üzere birçok seçkin davetli katıldı.

Koleksiyon seçkin Karaca mağazaları, karaca.com’a ek olarak Çırağan Sarayı online alışveriş sitesi Çırağan Palace Shop ve otelde satışa sunulacak.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen