Cum. Eki 11th, 2024

Başkan İbrahim Sandıkçı, Canik Türk Telekom Mesleksel Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinin sorularını yanıtlandırdı.

Canik Belediye Lideri İbrahim Sandıkçı’nın Canik Belediyesi’nin Youtube kanalında vatandaşın yönelttiği soruları yanıtladığı ‘Başkana Soru-Yorum’ isimli program bu hafta Canik Türk Telekom Mesleksel Teknik Anadolu Lisesi’nde gerçekleşti. Lider İbrahim Sandıkçı, moderatörlüğünü Canik İlçe Ulusal Eğitim Müdürü Mustafa Uzunlar’ın üstlendiği programda öğrencilerin sorularını yanıtladı. Yaklaşık bir buçuk saat süren programda eğitimden toplumsal hayata, iktisattan sanata kadar çok farklı hususlar yer aldı.

“GENÇLERLE BİR ORTAYA GELMEK ÇOK GÜZEL”

Program vesilesiyle gençlerle bir ortaya gelmekten büyük memnunluk duyduğunu belirten Lider İbrahim Sandıkçı, öğrencilerin diledikleri mevzuda soru sorabileceklerini tabir etti. Gelecekte bu makamlarda sizler bulunacaksınız” diyen Lider İbrahim Sandıkçı, gençlerden çok şey beklediğini tabir etti. Lider Sandıkçı, “Bu gençlik dünyaya taraf verecek jenerasyondur. Yalnızca milletimiz değil tüm dünya sizden çok şey bekliyor” diye konuştu.

“BAŞKANA SORU-YORUM PROGRAMI NASIL BAŞLADI?”

Canik Belediye Lideri İbrahim Sandıkçı, “Başkana Soru-Yorum programına nasıl başlama kararı aldınız?” sorusunu şu formda cevapladı: “Sizlerle kısa müddette daha uygun irtibat kurmak için bu programı başlattık. Sizlerle daha düzgün diyalog kurarak etkileşim halinde olmayı amaçladık. İnsanlara hizmet etmek için buradayız. Bu dijital ortamı kullanarak onlara daha kolay ulaşabileceğimizi düşündük. Ve bu türlü bir program yapmaya karar verdik.”

“EN UYGUN OLMAYA ÇALIŞIN”

Canik Belediye Lideri İbrahim Sandıkçı, 11 ve 12’inci sınıf öğrencilerinin katıldığı programda onlara başarılı olmaları konusunda değerli tavsiyelerde bulundu. Gençlerle ilgili çalışmalara çok kıymet verdiklerini belirten Lider Sandıkçı, öğrencilere Canik Belediyesi’nde kendi branşlarında staj yapma imkânı bulabileceklerini tabir etti. Başarılı olmak için çok çalışmak gerektiğini hatırlatan Lider İbrahim Sandıkçı, “Sosyal medyada harcayacağınız vakti kendinizi yetiştirmek için harcayın. Alanınızda en âlâ olmaya çaba edin” diyerek konuşmasını sonlandırdı. Program sonunda öğrencilere çekilişle armağan takdim eden Lider İbrahim Sandıkçı, birlikte fotoğraf çektirerek tüm iştirakçilere gösterdikleri ağır ilgilerinden ötürü teşekkür etti.

Öğrencilerin eğitim, siyaset, iktisat, kültür, sanat üzere pek çok mevzuda soru yönelttiği “Başkana Soru-Yorum” isimli program Pazar günü saat 10.00’da Canik Belediyesi’nin Youtube kanalında yayına giriyor.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen