Cum. May 3rd, 2024

Gölcük Belediyesi grupları aralıksız çalışarak, ilçede dün öğle saatlerinde tekrar tesirini arttıran lodosla birlikte oluşan aksilikleri giderdi.

Gölcük’te evvelki gün akşam saatlerinde başlayan kuvvetli lodos, dün öğle saatlerinde yine tesirini arttırdı. Kuvvetli lodosta denizin yükselmesi, Değirmendere, Halıdere ve Ulaşlı Kıyıları’nda yer yer su baskınlarına neden oldu. Evvelki gün öğle saatlerinden başlayarak gece saatlerine kadar alanda lodosun izlerini silmek için çaba eden gruplar ise süratle Halıdere ve Ulaşlı kıyısına giderek çalışma başlattı.

BAŞKAN SEZER VE SEYMEN ÇİZMELERİ GİYİP TAKIMLARA DAYANAK VERDİLER

Gölcük Belediye Lideri Ali Yıldırım Sezer, AK Parti İlçe Lideri Çetin Seymen ile çalışmaların sürdüğü anlara giderek incelemelerde bulundular. Kıyıya kum taşıyan dalgaların vurduğu ve su baskının yaşandığı kıyıya çizmeleri ile birlikte giren Lider Sezer ve Seymen, takımların çalışmalarına dayanak verdiler. Çalışmalarda bir yandan dalgaların kıyıya taşıdığı kum ve çakılları iş makineleri ile kaldıran gruplar, sürüklenen materyaller ile tıkanan mazgalları da temizleyerek kıyıya dolan deniz sularının tahliyesini sağladılar.

ZORLU ŞARTLARDA ÖZVERİ İLE ÇALIŞTILAR

Sahil şeridinin bir kısmını kaplayan deniz sularının içine girerek takımlara dayanak veren Gölcük Belediye Lideri Ali Yıldırım Sezer, çalışmaların 7/24 devam edeceğini söyledi. Grupların güçlü şartlarda özveri ile çalıştığını söz eden Lider Sezer, “Sürekli alanda olan takımlarımızın çalışmalarını ve son durumu İlçe Liderimiz Sayın Çetin Seymen ile birlikte yerinde inceledik. Çalışmalarımız 7/24 devam edecek. Su baskınlarından etkilenen hemşehrilerimize geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Allah ülkemizi her türlü afetten koruma eylesin” dedi.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen