Cts. Eki 12th, 2024

Red Bull, “Yol Arkadaşım” podcast serisine ilgi alımlı ve merak uyandıran, orijinal içeriklerle devam ediyor. Serinin üçüncü ve dördüncü kısımlarında İsmail Türküsev, spor yorumcusu Kaan Kural’ı ve müzisyen Paptırcem Sena Işık Gül’ü ağırlıyor. Alanında başarılı ve tanınan isimleri keyifli sohbetlerle konuk eden Red Bull “Yol Arkadaşım” podcast serisine RedBull.com ve başka podcast platformları üzerinden ulaşmak mümkün.

Red Bull, seyahatlerinizde gücünüzü yükseltecek keyifli içerikleriyle dikkat çeken “Yol Arkadaşım” podcast serisine sürat kesmeden devam ediyor. Tanınan konukları, gündemi takip eden bahis başlıkları, eğlenceli ve merak uyandırıcı pek çok içeriğiyle öne çıkan serinin yeni konukları sevilen spor yorumcusu Kaan Kural ile müzisyen ve toplumsal medya fenomeni Paptırcem Sena Işık Gül oluyor.

Las Vegas Maceraları, Hancılar ve LeBron

İsmail Türküsev’in moderatörlüğünde ve Socrates Mecmua partnerliğinde yayınlanan 7 kısımlık serinin üçüncü kısmında direksiyonu Kaan Kural devralıyor. Kaan Kural’ın klasikleşen Las Vegas seyahatlerinin ayrıntılarına inilen seyahatte ikili, hancılara ve otoyola indirilen uçaklara rastlayarak maceralı bir biçimde yollarına devam ediyor. “Yüzüklerin Efendisi” ve “Mad Max” karşılaştırması ile başlayan keyifli sohbetin devamında; hangi NBA oyuncusuyla uzun yola çıkılmalı yahut hangi oyuncuya alışveriş arabası bile teslim edilmemeli, Curry mi yoksa LeBron mı üzere eğlenceli sorulara da karşılıklar aranıyor.

Metrobüsten Tokyo’ya Vakit Bükülmesi

Serinin dördüncü kısmında ise İsmail Türküsev’in yan koltuğuna müzisyen ve toplumsal medya fenomeni Paptırcem Sena oturuyor. Twitch üzerinden paylaştığı müzikal çalışmalarıyla tanınan Sena Parıltı Gül’ün Paprika ve öteki projelerinin, “interrail” alışkanlıklarının ve süratli internetin ehemmiyetinin konuşulduğu keyifli sohbet, yola en yeterli eşlik eden müziklerle renkleniyor. Bir metrobüs seyahatiyle açılışı yapan ikili, Datça’ya hakikat devam ettikleri seyahatlerinin sonlarına yanlışsız dinleyicilere ufak bir Tokyo sürprizi de yapıyor.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen