Per. Eki 10th, 2024

  • Gaziantep Ticaret Odası ve Elektrik Mühendisleri Odası Gaziantep Şubesi tarafından düzenlenecek Güneydoğu Güç Forumu, Sanko Güç Kümesinin ana sponsorluğunda gerçekleştirilecek.
  • Forum kapsamında ‘Sanayide Güç Verimliliği’ oturumuna katılacak olan Sanko Güç Kümesi CEO’su Hakan Yıldırım, ‘Karbonsuz yeni ekonomik tertibe geçişte güç bölümünün rolü’ başlıklı konuşma yapacak.

Sanko Güç Kümesi, Gaziantep Ticaret Odası ve Elektrik Mühendisleri Odası Gaziantep Şubesi iş birliği ile gerçekleştirilecek ‘Güneydoğu Güç Forumu’nun ana sponsorluğunu üstlendi. 04 Aralık Cumartesi günü, saat 09.30-18.00 ortasında devam edecek Forum, Gaziantep Ticaret Odasında yapılacak.

Ana temasının ‘Enerji Verimliliği’ olacağı ve Avrupa Birliği tarafından desteklenen aktiflik kapsamında ‘Sanayide Güç Verimliliği’ ve ‘Yapılarda ve Ulaşımda Güç Verimliliği’ bahisli iki oturum düzenlenecek.

Etkinlikteki açılış konuşmaları, Güç ve Natürel Kaynaklar Bakan Yardımcısı Abdullah Tancan, Gaziantep Valisi Davut Gül, Gaziantep Büyükşehir Belediye Lideri Fatma Şahin, Gaziantep Ticaret Odası Lideri Mehmet Tuncay Yıldırım, Elektrik Mühendisleri Odası Gaziantep Şube Lideri İslim Arıkan ve AB Türkiye Delegasyonu Ticaret ve öbür AB Siyasetleri Lideri, Müsteşar Bartosz Przywara tarafından yapılacak.

Sanko Güç Kümesi CEO’su Hakan Yıldırım, ‘Sanayide Güç Verimliliği’ oturumda ‘Karbonsuz yeni ekonomik sisteme geçişte güç dalının rolü’ hakkında bir konuşma yapacak. Yıldırım konuşmasında, Türkiye’nin iklim maksatlarına ulaşması için yenilenebilir güç ataklarını ve bundan sonra atılması gereken adımları tartışacak.

Öğleden sonra yapılacak ‘Yapılarda ve Ulaşımda Güç Verimliliği’ oturumunun akabinde, ‘Verimli Güç, Güçlü İktisat İçin Bir Fikrim Var’ yarış sonuçlarının mükafatları dağıtılacak. Forum, Ekonomist Erkin Şahinöz’ün ‘Enerji Verimliliği ve Ekonomik Büyüme’ başlıklı konuşmasıyla kapanacak.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen