Sal. Eyl 24th, 2024

Türkiye’de 60 bine yakın restoran iş ortağıyla hizmet veren Yemeksepeti, yeni projesi Yemeksepeti Nar kapsamında seçili markalarla iş birlikleri yapıp üye restoranlara verimlilik ve tasarruf imkânı sunuyor.

Türkiye’de 60 bine yakın restoran iş ortağıyla hizmet veren Yemeksepeti, yeni projesi Yemeksepeti Nar ile üye restoranlarına besin, paklık, akaryakıt ve mutfak materyali üzere eser ve hizmetlerden indirimli olarak faydalanma imkânı sunuyor. İş ortağı üye restoranların dijitalleşmelerine, işlerini büyütmelerine ve kullanıcılara daha güzel hizmet vermelerine takviye olmak gayesiyle yenilikçi teknolojiler ve projeler üreten Yemeksepeti, Nar projesi ile restoranlara verimlilik ve tasarruf imkânı sunuyor.

Yemeksepeti Portakal uygulaması üzerinden giriş yapılabilen Nar hizmetinde üye restoranlara indirimler ve avantajlar sunan birçok daldan çok kıymetli markalar yer alıyor. Günden güne büyüyen ve yeni markaların katıldığı Nar projesinde hali hazırda yer alan Eczacıbaşı, İş Bankası, İpragaz, Lukoil, CRK Küresel üzere onlarca marka üye restoranlara indirimli hizmet ve eserler sunarak maliyetlerin düşmesini ve karlılığın artmasını sağlıyor. Nar projesine katılan markalar da Yemeksepeti’nin 60 bine yakın restoran ve iş ortağına sundukları hizmet ve eserlerle satış hacimlerini artırıyor ve yeni müşteriler kazanıyorlar.

Yemeksepeti CSO’su Sertaç Şener, “Üye restoranlarımızın Yemeksepeti seyahatini yeni yararlarla zenginleştirmeyi amaçlıyoruz. Bu nedenle üye restoranlarımızı, seçili markaların sunduğu indirimli hizmet ve eserlerle buluşturmak için Yemeksepeti Nar projesini başlattık. Yemeksepeti üye restoranlarının işlerini geliştirmek için kullanmakta oldukları Portakal platformu üzerinden Yemeksepeti Nar hizmetine kolay kolay ve fiyatsız olarak ulaşılabilecek. Bu proje ile restoranlarımızın tasarruf yaparak maliyetlerini düşüreceklerini, karlılıklarını ve verimliliklerini artıracaklarını düşünüyoruz. Öte yandan Yemeksepeti Nar projesine katılan markalarımız da restoranlarımızla birlikte yeni müşterilere ulaşacaklar ve satış hacimlerini arttırma fırsatı yakalayacak. Nar rahmetiyle herkesin kazanacağı bu hizmetle iktisada katkı sunduğumuz için çok memnunuz.” dedi.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen