Çar. Eyl 25th, 2024

Antalya ANFAŞ Memleketler arası Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşen ve 21 Ocak 2022 tarihine kadar sürecek olan ’28. Memleketler arası Besin ve İçecek İhtisas Fuarı’ ve 32. Milletlerarası Konaklama ve Ağırlama Ekipmanları İhtisas Fuarı, tüm görkemiyle kesim temsilcileri ve ziyaretçilerini ağırlıyor.

Yerli ve yabancı tüm iştirakçilerin ve ziyaretçilerin ağır ilgi gösterdiği Türkiye’nin en büyük Hotel Ekipmanları ve Besin Fuarı, Gastronomi söyleşileri, ‘Yılın Altın Şefleri Yarışması’, ‘Anadolu’dan Dünyaya Yemek Yarışması’ ‘Üniversiteliler Ortası Ödüllü Yemek Yarışması’ ve ‘Yöresel Türk Mutfağı Yarışması’ gibi daha birbirinden hoş birçok aktifliğe de konut sahipliği yapıyor. 40 bin metrekarede gerçekleşen fuarlar, ağır ilgi ile gezilerek ziyaretçi rekoru kırıyor.

Antalya Gastronomi Eğitimciler Birliği (AGEB) İdare Konseyi Lideri Muzaffer Avcı ‘Ekip olarak burada olmanın haklı gurunu ve memnunluğunu bir ortada yaşıyoruz, 7 bölgeden gelen şeflerimizin de burada bizlerle birarada olmaları, tıpkı vakitte dal profesyonellerinin de fuarları ilgiyle gezdiklerini ve burada gerçekleşen müsabakalarında heyecanını bizlerle bir ortada yaşadıklarını görmek, bu sinerji bizleri daha da gururlandırıyor ve memnun ediyor’ diye konuştu.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen